Ana SayfaHaberlerBelözoğlu: “Faruk Koca ile kader birliği yapmak benim için çok büyük bir...

Belözoğlu: “Faruk Koca ile kader birliği yapmak benim için çok büyük bir onur. Başkanımıza sahip çıkacağız”

Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu, hakem Halil Umut Meler’e yumruk atması sonucu Ankaragücü başkanlığından istifa eden ve tutuklanan Faruk Koca hakkında konuştu: "Başkan Faruk Koca ile kader birliği yapmak benim için çok büyük bir onurdur. Bu süreç hiçbirimiz için kolay olmayacak. Sonuna kadar bir olursak emin olun daha da güçlenip çıkabiliriz. Birlik olmalıyız. Zaman birlikte olma zamanı. Başkanımıza ve oyuncularımıza sahip çıkacağız."

Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu, hakem Halil Umut Meler’i yumruklaması sonrası Ankaragücü başkanlığından istifa eden ve tutuklanan Faruk Koca’yla ilgili konuştu.

Başkent Medya Spor’un aktardığı habere göre; yeni Ankaragücü Başkanı İsmail Mert Fırat ile birlikte Ankaragücü taraftarlarına açıklama yapan Belözoğlu şunları söyledi:

“Aranızdaki en taze, en genç Ankaragüçlü benim. Bu Ankaragücü ailesinin bir parçası olduğum için şeref duyuyorum. Başkan Faruk Koca ile kader birliği yapmak benim için çok büyük bir onurdur. Bu süreç hiçbirimiz için kolay olmayacak. Sonuna kadar bir olursak emin olun daha da güçlenip çıkabiliriz. Birlik olmalıyız. Zaman birlikte olma zamanı. Başkanımıza ve oyuncularımıza sahip çıkacağız.”

- Advertisment -