Ana SayfaHaberler“Beni tahrik edip seçimden önce elimdeki cephaneyi kullanmamı istiyorlar"

“Beni tahrik edip seçimden önce elimdeki cephaneyi kullanmamı istiyorlar”

Sedat Peker, kendisine ait “Deli Çavuş” adlı Twitter hesabından Beykoz'da bulunan evinin Milli Parklar ve Bahçeler Müdürlüğü'ne devriyle ilgili açıklama yaptı: “Beni tahrik edip seçimden önce elimdeki cephaneyi kullanmamı istiyorlar. Ancak ben saf değilim. Fakat tez canlı da bir insanım. Fakat benim canımı bu şekilde yakacaklarını bildiğim için de ani taaruzlar için ayırdıklarım da farklı farklı.”

Sedat Peker’in attığı tweetler şöyle:

“10 gün önce ise şeytanın bile aklına gelmeyecek bir plan yaparak evin ve bahçenin tamamını Milli Park Bahçelere dahil ettiler. Bunun anlamı şudur: Emlak barışı yasasına göre Milli parklara bağlı olan yerlere tapu verilemez. Yani son günlerin moda tabiri ile eve çöktüler. Beni bu dünyada üç şey delirtirdi. İlk ikisini zaten yapmışlardı. Birincisi çocuklarıma silah çekmek, ikincisi ise vatan sevgimi sorgulamaktı. Şimdi de rahmetli annemin babamın hatıraları ile dolu olan evi tezgah kurarak elimden almaya kalktılar.”

“Beni tahrik edip seçimden önce elimdeki cephaneyi kullanmamı istiyorlar”

“Daha önce de söylemiştim ya Yüce ALLAH kaderini yazıyor, yapacak bir şey yok. Beni tahrik edip seçimden önce elimdeki cephaneyi kullanmamı istiyorlar (çünkü bizim insanımızın hafızasının 1-2 aylık olduğunu onlar da biliyorlar). Ancak ben saf değilim. Fakat tez canlı da bir insanım. Fakat benim canımı bu şekilde yakacaklarını bildiğim için de ani tearuzlar için ayırdıklarım da farklı farklı. Ben bu yolları yemem oğlum, hem de hiç yemem.”

- Advertisment -