Ana SayfaHaberlerGündem"Benim için tarihi anlardan bir tanesi oldu, Kılıçdaroğlu partimizin büyüğüdür. Başımızın tacıdır"

“Benim için tarihi anlardan bir tanesi oldu, Kılıçdaroğlu partimizin büyüğüdür. Başımızın tacıdır”

İmamoğlu, kurultayı İstanbul Maratonu'nda değerlendirdi: "Güzel bir gün. 4-5 Kasım benim için tarihi anlardan bir tanesi oldu. Kılıçdaroğlu partimizin büyüğüdür. Başımızın tacıdır. Muhtemelen birçok konuda deneyimlerinden başta genel başkanımız sayın Özgür Özel olmak üzere hepimiz faydalanacağız."

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 45. İstanbul Maratonu’na katılmak için CHP’nin 38’inci Olağan Kurultayı için bulunduğu Ankara’dan İstanbul’a geldi.

İmamoğlu, Özgür Özel’in CHP Genel Başkanı olduğu kurultaya ilişkin “Güzel bir gün. 4-5 Kasım benim için tarihi anlardan bir tanesi oldu” dedi. Seçim sonrası Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü söyleyen İmamoğlu, “Partimizin büyüğüdür. Başımızın tacıdır. Muhtemelen birçok konuda deneyimlerinden başta genel başkanımız sayın Özgür Özel olmak üzere hepimiz faydalanacağız” ifadelerini kullandı.

‘Mesaj dolu bir gündü’

Maraton sırasında gazetecilere açıklamalarda bulunan İmamoğlu’nun öne çıkan ifadeleri şöyle:

“Ben kurultayda, kurultay başkanı olduğum için demiyorum bunu ama çok az belki inciti anlar yaşandı. Onun dışında yine karşılıklı sevgi, saygı çerçevesinde, bir kişi eğer hata yapmışsa da özrünü dilediği mesaj dolu bir gündü.

‘Hiç uyumayacakmış gibi çalışacak motivasyonum var’

Bugün devam ediyor ama ben 100. yıldaki maratonu tabii ki ıskalayamazdım. Bu benim çok özel anlarımdan biri İstanbulumuz adına. Düğün anı gibi bir şey. 100. yılın önemli bir anı İstanbul için. Maratonda olmak istedim. Sabah erkenden İstanbul’a geldim ve bu anı yaşadım. Şimdi Ankara’ya döneceğim. Uyuyamadım, herhalde bir gün daha uyuyamayacağım ama olsun. Bazen bunu yaşıyoruz. Şu anda hiç uyumayacakmış gibi de çalışacak bir motivasyonum var.

‘4-5 Kasım benim için tarihi anlardan bir tanesi oldu’

Ankara’ya döneceğim, kısmet olursa Anıtkabir’i ziyaret edeceğim kurul üyelerimizle birlikte.

Güzel bir gün. 4-5 Kasım benim için tarihi anlardan bir tanesi oldu.

Kılıçdaroğlu açıklması: Partimizin büyüğüdür, başımızın tacıdır

(Genel Başkanla görüşebildiniz mi?) Tabii ki ben kendisini dün akşam da aradım. Sonra yüz yüze sohbetimiz, minik bir değerlendirmemiz de oldu. Bugün de Divan görevim bittiğinde kendisini arayacağım. Helallik isteyeceğiz tabii ki. Sonrasında elbette görüşmelerimiz devam edecek. Partimizin büyüğüdür. Başımızın tacıdır. Muhtemelen birçok konuda deneyimlerinden başta genel başkanımız sayın Özgür Özel olmak üzere hepimiz faydalanacağız.”

- Advertisment -