Ana SayfaHaberler“Benimle çıkamıyorsunuz diye hıncınızı sevgilimden çıkarmayın ucubeler”

“Benimle çıkamıyorsunuz diye hıncınızı sevgilimden çıkarmayın ucubeler”

Demokrat Temsilciler Meclisi üyesi Alexandria Ocasio-Cortez, Florida'da bir mekanda sevgilisiyle otururken çekilen fotoğrafı için “İğrenç ayaklı sevgilisiyle maskesiz dolaşıyor” diyen Cumhuriyetçilere Twitter’dan böyle bir cevap verdi

Ocasio-Cortez ve erkek arkadaşı Riley Roberts’ın kısa süre önce Miami’de dışarıda yemek yerken görüldüğü bir fotoğraf, yılın son günü Cumhuriyetçilerin tepkisini çekmişti. Cortez, Omicron varyantı yükselirken hem gezip hem de maske takmamakla, ikiyüzlülükle suçlandı.

Trump’ın eski kampanya danışmanı Steve Cortes, AOC ve diğer “solcular” için “kısıtlama ve maskelerin gerçekten işe yaradığını düşünselerdi Florida’da böyle gezip tozmazlardı” dedi, bir de Ocasio-Cortez’in sevgilisinin iğrenç sandaletler giyerek soluk renkli ayağını insan içinde göstermesine laf attı.

Ocasio-Cortez, bu tweete şöyle yanıt verdi: “Cumhuriyetçiler benimle çıkamadıkları için kızgınsa bunu söylemeleri yeterli. Cinsel hayal kırıklıklarını erkek arkadaşımın ayaklarına yüklenmeyin. Deli ucubeler sizi.”

Ocasio böyle devam etti:

“Cumhuriyetçilerin bana, kadınlara ve genel olarak LGBT+ bireylere olan takıntısının altında çok bariz bir şekilde dengesiz cinsel hayal kırıklıkları yatıyor ve bunu görmezden gelmeyi bırakmamız lazım. Bu insanların gerçekten terapiye ihtiyacı var ama terapi yerine siyaseti çıkış yolu olarak kullanıyorlar. Bu gerçekten garip.”

AOC’nin bu sözleri fırtına kopardı. 178 bin beğeni alan gönderiye yazılan 20 bin yorumdan biri, muhafazakar The Daily Wire editörü Ian Haworth’un “Seninle asla çıkmak istemem” yanıtıydı.

AOC bu alıntıya şöyle cevap verdi:

“Bunu dünyayla paylaşma ihtiyacı hissetmene sevindim.

“Endişelenme, sağcı bir web sitesinin editörü olarak paylaşılması tamamen normal bir fikir ve asla kesinlikle benim bunu söylemekteki amacımı kanıtlamıyor!!!”

“Ve duydum ki bir şeyi yeterince çok kez söylersen inanmaya başlarmışsın ☹”

- Advertisment -