Ana SayfaHaberlerBerfin Özek, iki yıl önce saldırısına uğradığı Casim Ozan Çeltik’le evlendi

Berfin Özek, iki yıl önce saldırısına uğradığı Casim Ozan Çeltik’le evlendi

Berfin Özek, 2 yıl önce Hatay’ın İskenderun ilçesinde dershaneden evine dönerken eski erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik’in saldırısına uğramıştı. Çeltik tarafından yüzüne asit atılan Özek’in bir gözü görme yetisini kaybetmiş ve yüzünde ağır yanık izleri kalmıştı. Özek, Çeltik hakkındaki şikayetini geçtiğimiz sene geri çekmişti. Özek ve saldırgan Çelik bugün evlendi.

Neler olmuştu?

15 Ocak 2019’da Hatay’ın İskenderun ilçesinde dershaneden evine dönerken ayrılmak istediğini söylediği eski erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik’in asitli saldırısına uğrayan 19 yaşındaki Berfin Özek yüzünden ciddi şekilde yaralanmış ve sağ gözünü kaybetmişti. Olay kamuoyunda büyük tepki topladı. O dönem açıklama yapan Özek, “Ben bunu hak etmedim, bu benim yüzüm değil. Bu, toplumumuzun utancının yüzü” demişti.

Saldırının ardından saldırgan Casim Ozan Çelik “kasten adam yaralama” suçundan 13 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Verilen cezayı yetersiz bulan Berfin Özek, “Verilen ceza çok kısa bir süre, benim acılarıma eş değer mi? Sorarım size, benim acılarıma eş değer mi? O kadar kıvrandım, gözlerim görmüyor, yemek yiyemiyor, nefes alamıyordum. Hatta konuşamıyordum. Davanın peşini bırakmayacağım. Eski güzelliğimi bana verebilecekler mi? Hayır. Gözlerim gitti, gözlerim görmüyor. Bir gözüm yüzde 30 görüyor. Bulanık görüyorum, kitap okuyamıyorum, uzağı seçemiyorum” dedikten bir süre sonra şikayetini geri çekmişti.

Özek ve Çelik bugün (12 Aralık) evlendiler.

Şikayetini geri çekmesinin üzerinden 5 ay geçtikten sonra Özek, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı:

Berfin Özek, geçtiğimiz Temmuz ayında Paylaş Benimle isimli televizyon programında katılmış ve hayat hikayesini anlatmıştı.

- Advertisment -