UEFA Konferans Ligi play-off turunda 1-1 rövanşında İsviçre ekibi Laussane’a sahasında 1-0 yenilerek Avrupa’ya veda eden Beşiktaş, saatler içinde teknik direktör değişikliği yaşandı.
Şok yenilginin ardından hemen toplanan yönetim kurulu, Ole Gunnar Solskjaer, teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer’in sözleşmesini feshetme kararı aldı.
Siyah-beyazlı yönetim kararın ardından hızlı bir şekilde Sergen Yalçın ile temasa geçti. Taraflar kısa sürede anlaşmaya vardı. Deneyimli teknik adam bugün takımın başında ilk antrenmana çıkacak.
Beşiktaş, 29 Ocak 2020 tarihinde teknik direktörlüğe getirilen eski futbolcusu Sergen Yalçın’la, 2020-2021 sezonunda şampiyonluk yaşadı. Siyah-beyazlılar, Yallçın’la aynı dönem Türkiye Kupası’nı da müzesine götürdü.
Yazıyı beğendiysen, patronumuz olur musun?
Evet, çok ciddi bir teklif bu. Patronumuz yok. Sahibimiz kar amacı gütmeyen bir dernek. Bizi okuyorsan, memnunsan ve devam etmesini istiyorsan, artık boş olan patron koltuğuna geçmen lazım.
Serbestiyet; Türkiye'nin gri alanı. Siyah ve beyazlar içinde bu gri alanı korumalıyız. Herkese bir gün gri alanlar lazım olur.