Ana SayfaHaberlerBeyaz Saray ve flört uygulamalarından ortak aşı projesi

Beyaz Saray ve flört uygulamalarından ortak aşı projesi

Beyaz Saray’la anlaşan Tinder, Bumble, OkCupid gibi dijital flört uygulamaları, üyelerini koronavirüs aşısına teşvik edecek özellikler sunacak. Beyaz Saray Covid-19 danışmanlarından Andy Slavitt yeni güncellemeleri "Artık sonunda hepimizi daha çekici kılacak bir şey var: Aşı" ifadeleriyle duyurdu.

ABD’de Biden yönetimi ülkedeki koronavirüs aşılanma oranını artırmak için bütün yolları deniyor. Beyaz Saray planlarına en son dijital flört uygulamalarıyla işbirliğini de dahil etti. Beyaz Saray’dan yapılan açıklamada Tinder, Hinge, Match, OkCupid, Bumble gibi uygulamalarda gelecek haftalarda sadece aşı olanların yararlanabileceği yeni özellikler ekleneceği duyuruldu.

‘Aşı oldum’ rozeti verilecek

USA Today’da yer alan habere göre, Beyaz Saray Covid-19 danışmanlarından Andy Slavitt yeni güncellemeleri “Artık sonunda hepimizi daha çekici kılacak bir şey var: Aşı” ifadeleriyle duyurdu. Bugünden itibaren (24 Mayıs) dijital arkadaşlık uygulamalarında kullanıcılar ‘Aşı oldum’ rozeti alabilecek. OkCupid’in yaptığı araştırma, aşı olan ya da olmayı planlayan kullanıcıların eş bulma şanslarının aşı olmayacaklara göre yüzde 14 daha fazla olduğunu gösterdi.

Tinder da sırada Tinder’da ise aşı olan kullanıcılar ‘Super Like’ gibi sadece premium kullanıcıların sahip olduğu özelliklere erişebilecek. Kullanıcılar bu uygulamada da ‘Aşı oldum’ rozetini profillerine taşıyabilecek. Flört uygulamasında aşıya teşvik için Beyaz Saray’ın Tinder’a ulaştığı, Tinder’ın da benzer bir proje için çalıştığı öğrenildi

- Advertisment -