Ana SayfaHaberlerBir mani çıkmazsa AK Parti ve CHP İstanbul il başkanları kahve içecek

Bir mani çıkmazsa AK Parti ve CHP İstanbul il başkanları kahve içecek

AK Parti’nin yeni İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Clubhouse’da katıldığı yayında CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu için "Hemşehrimi ağırlamak isterim, güzel bir kahve içmek istiyorum" dedi. Kaftancıoğlu da “Kahve davetine icabet edecek ve kendisini kutlayacağım” dedi.

AK Parti’nin yeni İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’den göreve başladığı ilk hafta CHP açılımı geldi. ClubHouse’de gençlerle buluşan ve gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kabaktepe, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nu kahve içmeye davet etti.

Kabaktepe, İstanbul’da bir seçim kaybettiklerini ancak İstanbul’u kaybetmediklerini söyledi, 2024’te İstanbul’un mührünü yeniden alacaklarını iddia etti.

Kabaktepe, gazeteci İsmail Saymaz’ın AK Parti üyesi olup olmadığıyla ilgili sorusu üzerine AK Parti’ye oy veren 25 milyon kişiden sadece 10 milyonunun partiye üye olduğunu söyleyerek, “Kalan 15 milyon kişi AK Parti’nin yönetim kademesinde görev alamaz mı? Bunun tartışılması ve propaganda malzemesi olarak kullanılması demokratik kültürle de bağdaşmaz. Bunu CHP’nin demokrasiye sıktığı bir kurşun olarak görüyorum” diye konuştu.

Kabaktepe, “Kaybettiğimiz bir seçim var ancak İstanbul’u kaybetmedik. Bu CHP’nin ya da Ekrem İmamoğlu’nun kazandığı bir seçim değil. Birtakım eksikliklerimiz var ve onları toparlayıp gidereceğiz. İstanbul’un sosyolojisi de seçmeni de AK Parti’nin yanında. Bunu 2023 ve 2024 seçimlerinde gösterecek” ifadelerini kullandı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun ClubHouse’da katıldığı bir yayında kendisini ziyaret edeceğini söylediği hatırlatılan Osman Nuri Kabaktepe, “İki hemşehri olarak her zaman görüşebiliriz. Buyursun gelsin memnun olurum. Konuşmamız İstanbul’a güç katar. Hemşehrimi ağırlamak isterim güzel bir kahve içmek istiyorum” diye konuştu.

Canan Kaftancıoğlu da davet üzerine “Kahve davetine icabet edecek ve kendisini kutlayacağım” dedi.

- Advertisment -