Ana SayfaHaberlerBozdağ'dan Yeşil Sol Partililere: “Milliyetçi dalgaya kendini veren Kılıçdaroğlu sizin dediklerinizi mi...

Bozdağ’dan Yeşil Sol Partililere: “Milliyetçi dalgaya kendini veren Kılıçdaroğlu sizin dediklerinizi mi yapar?”

Şanlıurfa’dan milletvekili seçilen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’dan, Urfa’da ilginç sözler: 14 Mayıs'tan sonra milliyetçi kesilen Kılıçdaroğlu mu size inandırıcı geliyor yoksa 'Demirtaş'ın serbest kalmasını istiyorsanız peşime takılın' diyen Kılıçdaroğlu mu size inandırıcı geliyor? Ben HDP'ye, Yeşil Sol Parti'ye oy veren vatandaşlarımıza da sesleniyorum. Şimdi milliyetçi dalgaya kendini veren Kılıçdaroğlu, Allah muhafaza yarın imkan verse sizin dediklerinizi mi yapar? Daha sizin oyununuza ihtiyacı varken sizi sattı adam. Yarın oyunuzu aldıktan sonra dönüp size bakar mı?

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye meclis üyeleriyle bir araya gelen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ şöyle konuştu:

“Yozgat’ta Kandil’i başına yıkacağım diyor. Van’da ise Demirtaş’ı istiyorsanız peşime takılın diyor. Hangi Kılıçdaroğlu doğru söylüyor? Böyle kalp işareti yapıp sevgi pıtırcıkları dağıtan mı doğru Kılıçdaroğlu? Yoksa masaya yumruklarını vuran mı doğru Kılıçdaroğlu? Türkiye hangi Kılıçdaroğlu’na oy verecek? CHP’nin iktidarında İmralı’nın kapılarını kıracağını söyleyenlerin hayallerini gerçekleştirecek Kılıçdaroğlu’na mı oy verecek? Yoksa Kandil’i başlarına yıkacağını söyleyen Kılıçdaroğlu’na mı oy verecek? 14 Mayıs’tan sonra milliyetçi kesilen Kılıçdaroğlu mu size inandırıcı geliyor yoksa ‘Demirtaş’ın serbest kalmasını istiyorsanız peşime takılın’ diyen Kılıçdaroğlu mu size inandırıcı geliyor? Siyasetteki bu riyakarlığa, siyasetteki bu ikiyüzlülüğe sandıkta vatandaşımızın cevap vereceğine ben yürekten inanıyorum.

Ben HDP’ye, Yeşil Sol Parti’ye oy veren vatandaşlarımıza da sesleniyorum. Şimdi hemen rota kıran milliyetçi dalgaya kendini veren Kılıçdaroğlu, Allah muhafaza yarın imkan verse sizin dediklerinizi mi yapar? Daha sizin oyununuza ihtiyacı varken sizi sattı adam. Yarın oyunuzu aldıktan sonra dönüp size bakar mı? Onları da bu açıdan bir kez daha Yeşil Sol Parti’ye oy veren, HDP’ye oy veren vatandaşlarımızı bu açıdan bir kez daha düşünmeye davet ediyorum.”

- Advertisment -