Ana SayfaHaberlerGündemBTP Genel Başkanı Hüseyin Baş’ın kız kardeşi: “Bütün haklarımı gasp ettin. Ablasına...

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş’ın kız kardeşi: “Bütün haklarımı gasp ettin. Ablasına bunu yapan millete ne yapar?’’

Meral Akşener'in Altılı Masa’ya davet ettiği Hüseyin Baş'ın ablası Emine Bayraktar, sosyal medyadan kardeşi Hüseyin Baş hakkında çarpıcı iddialarda bulundu: "Beni öz yuvamdan ayırdın. Sana biat edip elini öpmedim diye beni babamın cenazesine dahi almadın. Bütün haklarımı gasp ettin. Ablasına bunu yapan millete ne yapar?” Emine Bayraktar’ın eşi, Haydar Baş ile Mesaj TV’de yaptığı programlarla tanınan gazeteci Muharrem Bayraktar da Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımda eşinin iddialarının doğru olduğunu yazdı.

Büyük Türkiye Partisi (BTP) Başkanı Hüseyin Baş’ın ablası olduğunu öne süren bir sosyal medya hesabı babası Haydar Baş’ın ölümünden sonra, kardeşi Hüseyin Baş’ın kendisine ve yeğenlerine zulmettiğini iddia etti. Bayraktar, “sorumluluk duygusundan ve vicdani bir borç hissettiğim için’’ diyerek yaşadıklarını anlattı.

Haydar Baş ile Mesaj TV’de yaptığı programlarla tanınan gazeteci Muharrem Bayraktar da Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımda eşinin iddialarının doğru olduğunu yazdı.

Emine Bayraktar’ın açıklaması şöyle:

‘’BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş’a sesleniyorum! Ben Haydar Baş’ın en büyük kızı Emine Bayraktar, senin ablan! Bugüne kadar sustum, rahmetli babam vefat ettikten sonra bana yaşattığın ve yaşattığınız zulmü artık kamuoyuna aktarma vakti geldi.

“Anlatayım ki kamuoyu karşılarında nasıl bir insan olduğunu, nasıl kul hakkı yediğini, nasıl kardeşinin haklarını gasp ettiğini, kendi zihniyetini kabul ettirmek için nasıl insanları  dövdürdüğünüzü, nasıl yuvaları ve öz yeğeninin yuvasını dağıttığını, size biat etmeyenlerin nasıl yuvalarını yıktırdığınızı herkes  bilsin. Beni babamın cenazesine dahi koymadın, beni annemle 30 aydır görüştürmediniz. Sebebi ben sana biat etmedim, elini öpmedim. Elini öpmezsem hiçbir hak sahibi olamazsın diye annemle bana haber gönderdiniz.

“Sen kimsin peygamber misin? Kimin intikamını alıyorsun benden? Bir insan kendisinden 20 yaş büyük ablasına gel benim elimi öp bana biat et deyip kendisinin hakkını gasp etmeyi kendine hak görür mü? Ablasına bunu yapan millete ne yapar?

“Vefatından sonra babamdan kalan haklarımdan bana tek kuruş dahi vermediniz. Sen önce ablanın ve zulüm ettiğin yeğenlerinin haklarını teslim et sonra konuş. Yoksa seni hiçbir milletvekilliği aklayamaz. Allah’ın tokatını da yersin. Babamın tokadını da yersin.

“Bu zihniyette olan herkes gaspcıdır, hırsızdır, değil ablasına hiç kimseye faydası olmaz, sözleri lafı güzaftan öteye geçmez.  Kamuoyuna duyurumdur, kardeşim Hüseyin Baş maalesef budur takdir sizlerin. Söylenen sözlere ve görünüşüne aldanmayın bana yapılanlar herkesçe malumdur.

“Bunu kamuoyunu açıklama sebebim insanlara karşı sorumluluk duygusundan ve vicdani bir borç hissettiğim içindir saygılarımla kamuoyuna arz ederim.’’


- Advertisment -