Ana SayfaHaberler“Bu aşamada hoşgörü dönemi kapanmıştır, bundan böyle Merhum Türkeş Bey’in istismarına müsaade...

“Bu aşamada hoşgörü dönemi kapanmıştır, bundan böyle Merhum Türkeş Bey’in istismarına müsaade edilmeyecektir”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: “Bugüne kadar farklı partilerde, farklı oluşum ve organizasyonlar altında Merhum Başbuğumuz kıyasıya istismar edilmiş, siyasi çıkar ve ikbal hesapları uğruna adı ve anısı malzeme yapılmıştır”, “Türkeş soyadını kullanıp zillet değirmenine su taşıyanlara Milliyetçi-Ülkücü Hareket göz yummayacaktır”, “Bizden söylemesi, yanlışa düşenler sonuçlarına katlanacaktır.”

Bahçeli’nin sosyal medya paylaşımlarından öne çıkan satırlar:

Bu haksızlığa, nezaketsizliğe yıllarca tahammül gösterilmiştir”

Bugüne kadar farklı partilerde, farklı oluşum ve organizasyonlar altında Merhum Başbuğumuz kıyasıya istismar edilmiş, siyasi çıkar ve ikbal hesapları uğruna adı ve anısı malzeme yapılmıştır. Bu haksızlığa, bu nezaketsizliğe yıllarca hoşgörü adına tahammül gösterilmiştir.

“Bu aşamada hoşgörü dönemi kapanmıştır”

Bu aşamada hoşgörü dönemi kapanmıştır. Bundan böyle gaye ve gerekçesi ne olursa olsun Merhum Türkeş Bey’in istismarına müsaade edilmeyecektir. Alparslan Türkeş Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Bu tarihi gerçek değişmeyecek, değiştirmeye de kimsenin gücü yetmeyecektir.

“Ülkücünün yeri kuşkusuz Milliyetçi Hareket Partisi’dir”

Onun siyasi mirası ve fikrî sahibi Milliyetçi Hareket Partisi’dir, sevdalıları ülkücüler ve milli gönüllerdir. Ülkücünün yeri orası, burası değil, kuşkusuz Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Merhum Başbuğumuz üzerinden nifak mevzisi kazmak isteyenlere fırsat verilmeyecektir.

“Türkeş soyadını kullanıp yanlışa düşenler sonuçlarına katlanacaktır”

Türkeş soyadını kullanıp zillet değirmenine su taşıyanlara Milliyetçi-Ülkücü Hareket göz yummayacaktır. Hatıralarımızı, hüviyetimizi, haysiyetli mazimizi çarpıtan menfaatperestlere tepkisiz kalınmayacaktır. Bizden söylemesi, yanlışa düşenler sonuçlarına katlanacaktır.

- Advertisment -