Ana SayfaHaberlerBülent Arınç’tan Ahmet Hakan’a: “Ne zaman Ahmet Kaya’nın Entel Maganda şarkısını dinlesem...

Bülent Arınç’tan Ahmet Hakan’a: “Ne zaman Ahmet Kaya’nın Entel Maganda şarkısını dinlesem seni anımsarım”

Ahmet Hakan dün (30 Kasım), eski TBMM Başkanı Bülent Arınç'ın "Beni fazla zorlamasınlar" açıklamasını köşesine taşımış ve “Zorlasınlar da... Alsın boyunun ölçüsünü" diye yazmıştı. Arınç, Hakan’a sosyal medyadan cevap verdi: "Patronlarının himmeti ile geldiğin son noktada basın hayatımızın en köklü gazetelerinden birini tam bir magazin ve bulvar gazetesi haline getirdin. Seninle yaşamak zorunda olduğu için acısı her fotoğrafında yüzünden okunan kedin Sekter'e dahi acıyorum.”

Tayyip Erdoğan ile ilişkisi hakkında “Ona karşı hiçbir zaman rakip olmayacağım diye bir içtihatta bulundum. Beni fazla zorlamasınlar. Çünkü içtihatlar zaman zaman değişebilir” diyen eski TBMM başkanı ve eski Cumhurbaşkanlığı İstişare Kurulu üyesi Bülent Arınç’a cevap, Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan’dan gelmişti.

Hakan, “Zorlasınlar şu Bülent Arınç’ı da alsın boyunun ölçüsünü” demiş, şöyle yazmıştı:

“Tayyip Erdoğan tarafından kendilerine verilenleri, kendi marifetleriyle elde ettiklerini sananlardan oluşan bir hizip bu. Kimdir bunlar? Mesela Abdullah Gül… Mesela Abdüllatif Şener… Mesela Ahmet Davutoğlu… Mesela Ali Babacan… Ve mesela Bülent Arınç… Nedir bu hiziptekilerin temel özelliği? Şudur: Siyasette ancak ve ancak ‘Tayyip Erdoğan’ın ekibinin bir parçası’ olarak bir anlam ifade ediyorlarken ve toplumsal karşılıkları Erdoğan’ın binde biri bile değilken… Kendilerini birer siyasal önder olarak görmeye başlamaları…”

Arınç’tan cevap: “Seninle yaşamak zorunda olduğu için kedin Sekter’e dahi acıyorum”

Ahmet Hakan’ın bu yazısına Bülent Arınç, sosyal medya hesabından paylaştığı metin ile cevap verdi.

Açıklamasına “Bak aslanım!” diyerek başlayan Arınç, “Patronlarının himmeti ile geldiğin son noktada basın hayatımızın en köklü gazetelerinden birini tam bir magazin ve bulvar gazetesi haline getirdin” ifadesini kullandı.

Arınç’ın paylaştığı metin şöyle:

- Advertisment -