Ana SayfaHaberlerÇakıcı’dan Peker’e isimsiz uyarılar: Muhalefete silah verme

Çakıcı’dan Peker’e isimsiz uyarılar: Muhalefete silah verme

Açık mektup yayınlayan Alaattin Çakıcı, muhalefete ‘Türkiye sizin babanızın çiftliği mi?’ diye sorup hakaret etti, Süleyman Soylu’ya “Terörle ilgili bedenini 5000 derecedeki ateşin içine atmıştır” diyerek destek verdi, Sedat Peker’e ise adını vermeden uyarılar yaptı: “Beka söz konusuyken bazı ilişkiler mahrem kalmalı. İnsan bir şeylerin ortaya dökülmesini istiyorsa lütfen sapla sapanı birbirinden ayırmasını bilmeli.”

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada muhalif siyasetçileri hedef alan organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı şunları söyledi:

“Kılıçdaroğlu ve Babacan onurumu rencide etti”

“Muhalefet, devletimize her türlü zararı vermek isteyen üst akıl ve yerli işbirlikçileri özel bir af ile bırakıldığımı medyada, oturumlarda ve sosyal medyada gündeme getirerek sayın Devlet Bahçeli’yi sürekli yıpratmak istemektedirler.”

“Sayın Kemal Kılıçdaroğlu denen, 1.55 boyunda olan, işi gücü cumhur ittifakına saldıran, dış güçlerin piyonu olan zat; sürekli beş paralık mafya ile iş birliği yaptılar cümlesini dile getirerek kitlelerin önünde onurumu rencide etti. (…) Deva partisinin lideri Ali Babacan da aynı hatayı yaptı. Muhalefete sesleniyorum, yahu Türkiye Cumhuriyeti sizin babanızın çiftliği mi?”

“Bazı oluşumların deşifre edilmesi muhalefete silah veriyor”

Öte yandan Türkiye’de bazı oluşumların deşifre edildiğine dikkat çeken Çakıcı, bu iddiaların gündeme getirilmesinin muhalefete silah verdiğini söyledi. Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in yayınladığı videolara gönderme yapan Çakıcı şu ifadeleri kullandı:

“Son günlerde Türkiye’nin geçmişine yönelik bazı oluşumlar deşifre edilmektedir. Bunların hepsi devlet arşivinde mevcuttur. Bugün gündeme getirmek FETÖ’ye, HDP’ye, CHP’ye, Davutoğlu ve Babacan’a ve bazı İYİ Partililerin eline geçmişten kaynaklanan bazı oluşumlarla ilgili silah vermektir. Devletimiz zamanı geldiği zaman her türlü yasadışı pisliğe bulaşmış olanları layık olduğu yere kapatıp, devlet kurumları içerisinde bu tip insanlarla iş birliği yapanlardan dolayı bağırsaklarını temizleyecektir.”

“Soylu terörle mücadele ediyor”

“Cumhuriyet tarihi terörle mücadele etmiş en İçişleri Bakanı Sayın Soylu ile ilgili bir şeyler söylenmektedir. Sayın Soylu’yu Türkiye tanıyor. Terörle ilgili bedenini 5000 derecedeki ateşin içine atmıştır. İnsan bir şeylerin ortaya dökülmesini istiyorsa lütfen sapla sapanı birbirinden ayırmasını bilmeli.”

“Beka söz konusuyken bazı ilişkiler mahrem kalmalı”

“Yurt içi ve yurtdışında ‘Türk’üm, Türkmen’im, devlet benim için her şeydir’ diyenlere şunu hatırlatmak isterim. Birileri yanlışı içindeyse Türkiye’nin bekası söz konusu olduğu bu dönemde görevini ifa edenlere söz söylenmemesi gerekir. Kişilerin birbirleri ile özel ilişkileri bile olsa mahremde kalmalı.”

- Advertisment -