Ana SayfaHaberlerÇakıcı’nın azlettiği avukatından vasiyet gibi açıklamalar

Çakıcı’nın azlettiği avukatından vasiyet gibi açıklamalar

Alaattin Çakıcı’nın avukatlığından azlettiğini açıkladığı Can Sevinç: “Basın danışmanı adı altında yapılan açıklamalar Şafak Mahmutyazıcığlu, Sinan Ateş ve diğer rahmetli insanların başına gelen gibi bir sonun hazırlayıcısıdır, altyapısıdır”, “Eğer başıma bir şey gelirse ve aranızda olmazsam bu hayatta en büyük başarım Atatürk’ün bize gösterdiği yoldan bir an bile sapmamış olmamdır.”

Organize suç örgütü liderliği suçundan hüküm giyen fakat çıkan af ile tahliye edilen Alaattin Çakıcı, vekalet verdiği avukatı Can Sevinç’i azlettiğini duyurmuştu.

Çakıcı, avukat Can Sevinç’in kendisine söz vermesine rağmen kumar oynamaya devam edip iş insanlarından para istediğini ve dolandırıcılık yaptığını öğrendiğini belirtmiş ve “Türkiye genelinde sosyal medyada benden dolayı tanıyan herkese söylüyorum bu saatten sonra benimle hiçbir alakası yoktur” demişti.

Çakıcı’nın azil kararının ardından avukat Can Sevinç’ten bir açıklama geldi. Alaattin Çakıcı’nın avukatlığından kendi isteğiyle ayrıldığını belirten Sevinç, Çakıcı’nın açıklamasının kendisine yönelik bir saldırı yapılabileceğinin işareti olduğunu söyledi.

Sevinç, twitter’dan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Alaattin Çakıcı beni azlettiğini açıklamıştır fakat bu benim kendi isteğimle ayrılığımdan sonra olmuştur. Basın danışmanı adı altında yapılan açıklamalar özel hayatın gizliliğini ihlal ve ifşanın yanında Şafak Mahmutyazıcığlu, Sinan Ateş ve diğer rahmetli insanların başına gelen gibi bir sonun hazırlayıcısıdır, altyapısıdır.

“Hayranıyım, seveniyim ve yanlış yaptığı için bu eylemi gerçekleştirdim ifadelerine hazır olun mesajıdır. Benim kullandığım hesaplar annemin üzerinedir ve hepsini ben kullanmaktayım. Fakat bu veya bunun gibi bilgiler özel bilgilerdir. Benim bugüne kadar yaşadıklarımı Alaattin Çakıcı’nın tüm çevresi bilmektedir. Bana gelecek bir kurşun yaşadıklarım içinde en hafifi olacaktır. Son olarak da CHP üyeliğimi silmediğim için yaşadıklarım ve maruz kaldığım tüm davranışlar hoş gelmiş sefa gitmiştir.

“Eğer başıma bir şey gelirse ve aranızda olmazsam bu hayatta en büyük başarım Atatürk’ün bize gösterdiği yoldan bir an bile sapmamış olmamdır.”

- Advertisment -