Anasayfa / Haberler / Can Holding’in firari yöneticileri teslim oldu, ev hapsiyle bırakıldı

Can Holding’in firari yöneticileri teslim oldu, ev hapsiyle bırakıldı

Can Holding'in firari yöneticileri Mehmet Şakir Can ve Murat Can teslim oldu, ev hapsi tedbiriyle serbest bırakıldı.

T24’ten Cengiz Anıl Bölükbaş’ın haberine göre; Can Holding soruşturması kapsamında haklarında gözaltı kararı bulunan Can Holding’in firari yöneticileri Mehmet Şakir Can ile Murat Can’ın teslim olduğu öğrenildi.

Mehmet Şakir Can ve Murat Can, Çağlayan Adliyesi’ndeki ifadelerinin ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. 

Mahkeme, Mehmet Şakir Can ve Murat Can hakkında ev hapsi ve yurt dışı çıkış yasağı verdi.

Soruşturma kapsamında tutuklanan Can Yayın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ, 31 Mart’ta ev hapsi şartıyla tahliye edilmişti.

2 Nisan’da da Can Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Can ev hapsi şartıyla tahliye edilmişti.

Yazıyı beğendiysen, patronumuz olur musun?

Evet, çok ciddi bir teklif bu. Patronumuz yok. Sahibimiz kar amacı gütmeyen bir dernek. Bizi okuyorsan, memnunsan ve devam etmesini istiyorsan, artık boş olan patron koltuğuna geçmen lazım.

Serbestiyet; Türkiye'nin gri alanı. Siyah ve beyazlar içinde bu gri alanı korumalıyız. Herkese bir gün gri alanlar lazım olur.

Bu Sayfayı Paylaşın