Ana SayfaHaberlerMillet İttifakı, İstanbul Mitingi'ni Maltepe Meydanı'nda yaptı

Millet İttifakı, İstanbul Mitingi’ni Maltepe Meydanı’nda yaptı

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Maltepe’de düzenlediği “Büyük İstanbul Mitingi” bugün gerçekleşiyor.

20.34 – Millet İttifakı’nın İstanbul Mitingi sona erdi. Mitingin sonunda Kemal Kılıçdaroğlu ve 7 cumhurbaşkanı yardımcısı adayı eşleri ile birlikte sahneye çıkıp poz verdi.

20.25 Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu: “Bu ülkeye baharı, huzuru getireceğim. Herkesi kucaklayacağız. Hiç kimseyi mağdur etmeyeceğiz. KHK’lılara bahar gelecek, biz beraber ve birlikte Türkiye’yi aydınlığa çıkaracağız.”

20.15 – Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul mitinginde sahneye eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte geldi.

19.35 – Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu’ndan Binali Yıldırım’a: “Girdiği her seçimi kaybeden, başbakanlık makamını da gasp eden bir adam, çıkmış bizi yabancı işgalcilerle bir arada tutuyor. Haddini bil, haddini!”

19.15 – DP lideri Gültekin Uysal: “Kendilerini vazgeçilmez zannedenlere, kendi varlıklarını kaçınılmaz kadere dönüştürmek için Türkiye’yi risklere mahkum edenlere, kaynaklarını bir avuç insana sunanlara karşı elbette ‘yeter’ diyeceğiz!”

18.45 – DEVA Partisi lideri Ali Babacan: “Bu banknot ilk çıktığında 2009 yılında 134 dolar ediyordu. Bugün 10 dolar bile etmiyor. Ben şimdi soruyorum: Bu 200 liradan 124 doları kim çaldı?”

18.25 – İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: “Dua edeceğim faydası yok ama Allah ona da doğru yolu göstersin. Allah ona da erdem versin. Bir oy için her şeyi yapıyorlar. Allah senin iyiliğini versin kardeşim. Size söz; mülakat çöpe, liyakat memleketin gündemine.”

18.15 – Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş: “Bu kalabalıklar bir şey söylüyor, hepimize moral oluyor ve inşallah değişimin müjesini veriyor. Onlar ise yaptıklarını anlatıp yeni vaatler sürmesi gerekirken tankları tüfekleri gösteriyor. Seçim mi yapıyoruz savaşa mı gidiyoruz.”

18.00 – Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu: “Biz 6 siyasi parti ülkemizin 21 yıldır içine sürüklendiği durumdan kurtulabilmesi için bir araya geldik. Bizim derdimiz belli bir makama gelmek değil, sizin derdinizle dertlenebilmek.”

17.40 – Millet İttifakı’nın İstanbul Maltepe’de düzenlediği miting başladı.

- Advertisment -