İzmir Buca Kırıklar Cezaevi’nde tutuklu bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık, fenalaşması üzerine hastaneye kaldırıldı.
Kanser tedavisi geçmiş bulunan Çalık, 23 Haziran’da hastaneye sevk edilmiş ve 4 Temmuz’da lenfoma şüphesiyle ameliyat olmasının ardından dün (8 Temmuz) yeniden cezaevine gönderilmişti.
7 Temmuz tarihli İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Kurulu Raporu’nda, Çalık’ın ciddi kilo kaybı ve kemik iliği biyopsisinde blast oranının lösemi nüksü açısından sınırda olması nedeniyle cezaevi şartlarının lösemi nüksüne neden olabileceği belirtilmişti.
Yazıyı beğendiysen, patronumuz olur musun?
Evet, çok ciddi bir teklif bu. Patronumuz yok. Sahibimiz kar amacı gütmeyen bir dernek. Bizi okuyorsan, memnunsan ve devam etmesini istiyorsan, artık boş olan patron koltuğuna geçmen lazım.
Serbestiyet; Türkiye'nin gri alanı. Siyah ve beyazlar içinde bu gri alanı korumalıyız. Herkese bir gün gri alanlar lazım olur.