Cezaevinden yeni çıkan genç Kağıthane’de cadde ortasında kalaşnikoflarla öldürüldü: Kaçtıkları araç yakılmış halde bulundu

Cezaevinden bu ay başında çıkan Burak Tunçel (25), iki saldırgan tarafından kalaşnikoflarla ateş açılarak öldürüldü. Saldırganlar, kendilerini bekleyen otomobile binerek kaçtı. Saldırganların kaçtığı araç Eyüpsultan’da yakılmış halde bulundu. Sürücü dahil 3 saldırgan aranıyor. Polis ekipleri, cinayetin yeni nesil bir çete tarafından işlenmiş olabileceği üzerinde duruyor.

Kağıthane Fazilet Caddesi’nde saat 12:30 sıralarında arabasına binmekte olan 25 yaşındaki Burak Tunçel’e, iki saldırgan tarafından kalaşnikof silahlarla ateş açıldı.

Ağır yaralanan Burak Tunçel kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Saldırının ardından saldırganlar, kendilerini bekleyen otomobile binerek hızla olay yerinden uzaklaştı.

Polis ekipleri, biri sürücü olmak üzere üç saldırganın siyah bir otomobille olay yerine geldiğini ve Tunçel’in binadan çıkışını beklediğini belirledi. Olay yerinde 40’tan fazla uzun namlulu mermi kovanı bulundu. Tunçel’in otomobiline de çok sayıda mermi isabet etti.

Cezaevinden yeni çıkmıştı

Burak Tunçel’in 2024’te hapse girdiği ve bu ay başında tahliye olduğu öğrenildi.

Kaçtıkları aracı yakmışlar

Saldırganların kaçtıkları araç, Eyüpsultan’da yakılmış halde bulundu.

Ekipler, yanan aracı inceliyor.

Yeni nesil çete üzerinde duruluyor

Olayla ilgili soruşturmayı Cinayet Büro Amirliği devraldı. Burak Tunçel’in telefonuna incelenmek üzere el konuldu, kişisel eşyaları ise ailesine teslim edildi. 

Cinayetin yeni nesil bir çete tarafından işlenmiş olabileceği üzerinde duruluyor.

Önceki İçerikIrak Kürdistan’ında Halep gerilimi: Suriyeli lokantası basıldı
Sonraki İçerikİBB soruşturmasında tuhaf bir sorgu: Eski voleybolcuya İmamoğlu ile suç olmayan tanışıklığı soruldu