Ana SayfaHaberlerCHP Diyarbakır İl Başkanı, Afyon adayı Burcu Köksal’ın ihracını istedi: “Irkçı insanların...

CHP Diyarbakır İl Başkanı, Afyon adayı Burcu Köksal’ın ihracını istedi: “Irkçı insanların partide yeri yok”

CHP Diyarbakır İl Başkanı Abdullah Atik, “Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi’nin kapıları DEM Parti hariç bütün siyasi partilere açık olacak” diyen CHP Afyon adayı Burcu Köksal’ın ihracını istedi: “Genel Merkezime sesleniyoruz. Bu tip ırkçı insanların partide yeri yoktur. Derhal ihracını istiyoruz. Daha Bolu’nun o talihsiz açıklamalarını hazmetmezken böyle bir açıklama bizi çok yaralamıştır. Halkın içine çıkamıyoruz. Herkes hesap soruyor.”

CHP Diyarbakır İl Başkanı Abdullah Atik, CHP Afyon Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal’ın “Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi’nin kapıları DEM Parti hariç bütün siyasi partilere açık olacak” sözlerine tepki gösteren açıklama yaptı.

Atik’in açıklaması şöyle:

“Belediye Başkanımız Burcu Köksal talihsiz bir açıklamada bulunmuştur. Irkçı söylemlerde bulunan hiçbir insana yer yoktur bu partide. Genel Merkezime sesleniyoruz: Bu tip ırkçı insanların partide yeri yoktur. Derhal ihracını istiyoruz. Daha Bolu’nun o talihsiz açıklamalarını hazmetmezken böyle bir açıklama bizi çok yaralamıştır. Bu seviyesiz kadının partimizden, Kürt halkından, DEM Parti’den özür dilemesi lazım. Halkın içine çıkamıyoruz. Herkes hesap soruyor.”

- Advertisment -