CHP İstanbul İl Başkanlığı kongresine hile karıştığı iddialarıyla ilgili soruşturmada şüpheli olarak yer alan, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’in de arasında olduğu 10 isim ifadeye çağırıldı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Özgür Çelik’in il başkanlığına seçildiği kongrede “seçime hile karıştırıldığı ve Siyasi Partiler Kanunu’na muhalefet edildiği” suçlamasıyla soruşturma başlatılmıştı.
Savcılık, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne ifadelerin alınması için talimat verdi.
Özel’in fezlekesi TBMM’ye gönderildi
Öte yandan CHP lideri Özgür Özel, İYİ Parti Grup Başkanvekili Turhan Çömez ve CHP İstanbul Milletvekili Turan Taşkın Özer’e ait dokunulmazlık dosyaları da TBMM Başkanlığı’na sunuldu.
TBMM Başkanlığı, Yasama Dokunulmazlığının Kaldırılması Hakkında Cumhurbaşkanlığı Tezkereleri, TBMM Anayasa Komisyonu ile Adalet Komisyonu üyelerinden kurulu Karma Komisyon’a havale edildi.
Yazıyı beğendiysen, patronumuz olur musun?
Evet, çok ciddi bir teklif bu. Patronumuz yok. Sahibimiz kar amacı gütmeyen bir dernek. Bizi okuyorsan, memnunsan ve devam etmesini istiyorsan, artık boş olan patron koltuğuna geçmen lazım.
Serbestiyet; Türkiye'nin gri alanı. Siyah ve beyazlar içinde bu gri alanı korumalıyız. Herkese bir gün gri alanlar lazım olur.