Ana SayfaVİDEO HABERPerinçek’in ‘PKK’lı’ dediği Tanrıkulu: Öcalan’la görüştüğü için yargılanan Perinçek’in avukatlığını yaptım

Perinçek’in ‘PKK’lı’ dediği Tanrıkulu: Öcalan’la görüştüğü için yargılanan Perinçek’in avukatlığını yaptım

CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in canlı yayında kendisinin PKK ile ilişki olduğu yönündeki açıklamalarına programa bağlanarak tepki gösterdi. Tanrıkulu, “Öcalan’la görüştüğü için yargılanan Perinçek’in avukatlığını yaptım. Bunun için kendimden ve beni sevenlerden özür diliyorum” dedi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek dün akşam (31.05.2021) Habertürk TV’de Kübra Par’ın sunduğu “Açık ve Net” programına katıldı. Perinçek programda, CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun ‘terörle’ ilişkili olduğunu ve Tanrıkulu’nun PKK ile yakın ilişki içinde olduğunu öne sürdü.

“Kendimden ve beni sevenlerden özür diliyorum”

Canlı yayına katılan Tanrıkulu, “Abdullah Öcalan’ın avukatlığını yapmadım lakin Perinçek’e Öcalan’la görüştüğü için açılan davada avukatlık yaptım. Bunun için kendimden ve beni sevenlerden özür diliyorum” dedi.

Perinçek’in Bekaa Vadisi’nde Abdullah Öcalan’la yaptığı röportajı ve Perinçek’in bu yüzden yargılandığını hatırlatan Tanrıkulu, bunun kendisi için basın özgürlüğü kapsamına girdiğini belirtti.

- Advertisment -