Ana SayfaHaberlerCHP’nin yeniden aday göstermediği Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç bağımsız aday oluyor

CHP’nin yeniden aday göstermediği Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç bağımsız aday oluyor

Yeniden aday gösterilmeyen Şükrü Genç: “Genel Başkanım dedi ki, ‘Başkanım biz sizi çok seviyoruz. Sizinle hep varız. Partide size önemli görevler verelim. Ekrem Başkan da sizi çok seviyor ama biz bunu aşamadık’ dediler. Aşılamayan nedir çok merak ediyorum.”

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP tarafından yeniden aday gösterilmemesi üzerine kararın CHP yönetimi tarafından gözden geçirilmesini talep etmişti.

Kararın değişmemesi üzerine Genç, seçime bağımsız aday olarak girme kararı aldığını açıkladı.

“Genel Başkanımla bir görüşme daha yaptık. Sayın Genel Başkanım dedi ki, ‘Başkanım biz sizi çok seviyoruz. Sizinle hep varız. Partide size önemli görevler verelim. Ekrem Başkan da sizi çok seviyor ama biz bunu aşamadık’ dediler. Aşılamayan nedir çok merak ediyorum.

Şunu ısrarla soruyorum; aşılamayan nedir? Bu partiye bu kadar hizmetin olmuşsa ve de bu kadar insan olmadık yerlerde sizleri iktidar yapmışsa ve böyle bir sorumluluktan uzaklaşmanın bir anlamı var mı?

Kimseye zarar vermeyeceğiz, kimseye kötü söz söylemeyeceğiz. Biz hep güzel konuştuk. Ama halkımızın çok güzel bir sözü var. Kısa çöp uzun çöpten hakkını alacak. Gelin demokrasi dersi verelim Sarıyer’de.”

- Advertisment -