Sinan Engin’in kızı Elif Engin, iş dünyasının önemli isimlerinden Ahmet Ahlatcı’nın oğlu Ahmet Emin Ahlatcı ile dünyaevine girdi. Çorum’da düzenlenen görkemli düğün, iş, sanat ve spor camiasını bir araya getirdi.
Ahlatcı Metal Rafineri Bahçesi’nde gerçekleşen düğün töreni, Türkiye’nin dört bir yanından gelen davetlilerin katılımıyla adeta yıldızlar geçidine dönüştü.
Düğünün nikah şahitliğini; Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, Aziz Yıldırım, Fatih Terim, Dursun Özbek ve Acun Ilıcalı gibi önemli isimler yaptı.
Gece boyunca Sibel Can ve Edis’in sahne aldığı düğün, müzik ve eğlencenin zirvede olduğu bir atmosferde gerçekleşti. Düğün sonrası düzenlenen after parti ile kutlamalar geç saatlere kadar sürdü.
https://www.instagram.com/reel/DLN547BNnfk/?igsh=MW80bXRwMTA5NmNxZQ%3D%3D