Ana SayfaHaberlerCumhur İttifakı’nda seferberlik hali: “Erdoğan’a destek, imani görev”, “Kılıçdaroğlu’nu destekleyen öbür dünyada...

Cumhur İttifakı’nda seferberlik hali: “Erdoğan’a destek, imani görev”, “Kılıçdaroğlu’nu destekleyen öbür dünyada bedel öder”

AK Partili Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan katıldığı yayında “Sayın Erdoğan'a ve Bahçeli'ye destek vermek bana göre vatani, insani, daha ileriye götüreceğim bu işi imani bir görevdir” diye konuştu. Dün de BBP lideri Destici Kılıçdaroğlu’nu destekleyenler için “hem bu dünyada hem de öbür dünyada ağır bedel ödemek zorunda kalırlar” demişti.

AK Partili Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, dün (8 Mart) CNN Türk’te katıldığı programda, “Sayın Erdoğan’a ve Bahçeli’ye destek vermek bana göre vatani, insani, daha ileriye götüreceğim bu işi imani bir görevdir” diye konuştu.

BBP lideri Mustafa Destici de önceki gün Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adaylığının destekleyenler için “hem bu dünyada hem de öbür dünyada ağır bedel ödemek zorunda kalırlar” diye konuşmuştu.

Diyarbakır’da HDP il binasının önünde oturma eylemini sürdüren Diyarbakır Anneleri’ni ziyaretinde konuşan Destici şunları söylemişti:

“PKK’nın uzantısı HDP’nin içerisinde olduğu ya da desteklediği bir cumhurbaşkanı adayı desteklenemez, bir ittifak desteklenemez. Bunun ağır vebali olur.

“Bu anaların ve babaların ahları da en çok da kahraman şehitlerimizin geride bıraktığı annelerin ve babalarının ahları da onlara mutlaka vurur. Hem bu dünyada hem de öbür dünyada çok ağır bedel ödemek zorunda kalırlar.”

- Advertisment -