Ana SayfaHaberlerCumhurbaşkanı Başdanışmanı’nın yeni polemiği, Ali Koç’la: “Mehmet Uçum diye bir adam tweet...

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı’nın yeni polemiği, Ali Koç’la: “Mehmet Uçum diye bir adam tweet atmış”

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, kendisine “siz Fenerbahçe tarihine kara leke olarak geçtiniz” yazan Cumhurbaşkanı’nın Başdanışmanı Mehmet Uçum’ ve diğer başdanışmanlardan Yiğit Bulut’a tepki gösterdi: Bir tane danışman, Mehmet Uçum diye bir adam tweet atmış. Fenerbahçeliyim diye geçinen bu adam geçmişte ne zaman Fenerbahçe'ye sahip çıktı? Onun derdi belli bir adaya sahip çıkmak." “Yiğit Bulut diye bir adam çıkıyor, Aziz Yıldırım güzellemeleri yapıyor.”

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Hukukçu Fenerbahçeliler Derneği’nin Ankara’daki toplantısında konuştu.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum’un, kendisini hedef alan açıklamalarına yanıt veren Ali Koç, “Biz hükümetle, devletle ters düşmüyoruz. Ama iktidarın içinde belli klikler, belli güçlerin isimlerini kullanarak üstümüze geliyor” dedi.

Koç, şöyle devam etti:

“Bir tane danışman, Mehmet Uçum diye bir adam tweet atmış, Fenerbahçe tarihinde görmediği rakamları gördüğümüz sezonda ‘şampiyon olamadık’ diye tweet atmış. Ya bu adam hiç mi görmüyor bize yapılanları? Fenerbahçeliyim diye geçinen bu adam geçmişte ne zaman Fenerbahçe’ye sahip çıktı? Onun derdi belli bir adaya sahip çıkmak.”

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut’a da tepki gösteren Koç, “Yiğit Bulut diye bir adam çıkıyor, Aziz Yıldırım güzellemeleri yapıyor. Yeni Akit, Takvim gibi mecralar kime yakın, kimin haberlerini, süslemelerini yapıyor?” ifadelerini kullandı.

MEHMET UÇUM NE SÖYLEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetimini hedef almıştı.

Uçum, “Son altı yılın eziyetini yaşatan başkan ve yöneticiler, siz Fenerbahçe tarihine kara leke olarak geçtiniz, bunu da muhteşem Fenerbahçe camiası asla unutmayacak. Fenerbahçe’nin yükselişi önümüzdeki genel kuruldan itibaren başlayacak” ifadelerini kullanmıştı.

- Advertisment -