Ana SayfaHaberlerCumhuriyet: Kılıçdaroğlu artık aday

Cumhuriyet: Kılıçdaroğlu artık aday

Cumhuriyet gazetesi, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun meclis grup toplantısı konuşmasını “Kılıçdaroğlu artık aday” manşetiyle sundu. Gazeteye konuşan CHP kurmayları, Kılıçdaroğlu’nun dünkü konuşması için “Cumhurbaşkanlığı yarışında çıktığı yolu daha belirginleştirdi” yorumunu yaptı. Kılıçdaroğlu, “Ben bir yola çıktım. Artık bütün dava arkadaşlarım bir karar vermeli, ya çıktığım yolda benle yürürler ya da nerede yürümek isterlerse orada yürüsünler” demişti.

Cumhuriyet Gazetesi, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun dün (26 Nisan) meclis grup toplantısındi verdiği mesajları “Kılıçdaroğlu artık aday” manşetiyle duyurdu.

Gazetenin manşet haberinde; ismi açıklanmayan CHP kurmaylarının, Kılıçdaroğlu’nun dünkü konuşması için “Cumhurbaşkanlığı yarışında çıktığı yolu daha belirginleştirdi” değerlendirmesi yaptığı yer aldı.

Kılıçdaroğlu’nun “Ben bir yola çıktım. Artık bütün dava arkadaşlarım bir karar vermeli, ya çıktığım yolda benle yürürler ya da nerede yürümek isterlerse orada yürüsünler” sözlerini değerlendiren kurmaylar şunları söyledi:

“Bu sadece adaylığa yönelik değil, bir sistemi değiştirmekle ilgili bir meseleydi. Adaylık da dahil çıktığı yolu ilan etti ve ‘İnsanlar taraflarını belli etsin’ dedi. Bunu tüm halka, sivil toplum kuruluşlarına, siyasilere söyledi.”

- Advertisment -