Ana SayfaSeçim 2023Demirtaş ‘TİP’ uyarılarını sürdürüyor: “Hobi olarak değil, değişim için kullan oyunu”

Demirtaş ‘TİP’ uyarılarını sürdürüyor: “Hobi olarak değil, değişim için kullan oyunu”

Daha önce “Milletvekili kazandırmayan her oy Erdoğan’a yarayacak” diyerek isim vermeden seçmenleri TİP’e değil Yeşil Sol Parti’ye oy vermeye davet eden Selahattin Demirtaş, yeni paylaşımında “Hobi olarak değil, değişim için kullan oyunu. Çünkü seninle birlikte değiştireceğiz, genç arkadaşım” dedi.

Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunan eski HDP eş genel başkanı Selahattin Demirtaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile seçimlerde HDP’nin yerine pusulada yer alacak olan Yeşil Sol Parti’nin (YSP) desteklenmesi gerektiğini vurguluyor.

Demirtaş, Türkiye İşçi Partisi gibi partilere oy vermeyi düşünen seçmenleri de partilerin ismini vermeden uyarmaya devam ediyor.

Demirtaş son olarak bugün (18 Nisan) yaptığı Twitter paylaşımında “Hobi olarak değil, değişim için kullan oyunu. Çünkü seninle birlikte değiştireceğiz, genç arkadaşım” ifadelerini kullandı.

Demirtaş daha önce yaptığı paylaşımlarda da seçmenleri cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kılıçdaroğlu’na, parti seçimlerinde ise YSP’ye oy vermeye çağırmış, aksi halde verilen oyların Erdoğan’a yarayacağını söylemişti:

- Advertisment -