Ana SayfaHaberlerDemirtaş’ın kardeşinden annesine küfür eden Ahmet Sonuç’a: “Hem dava açılacak hem dava...

Demirtaş’ın kardeşinden annesine küfür eden Ahmet Sonuç’a: “Hem dava açılacak hem dava açmayan savcıya soruşturma talep edilecek”

Sosyal medya fenomeni Jahrein, Selahattin Demirtaş’ın özel uçakla annesini ziyarete götürülmesini haberini alıntılayarak “A.A.K.” mesajı paylaştı. Selahattin Demirtaş’ın kardeşi Süleyman Demirtaş: “Yoğun bakımda annem, önce iyileşip sağ salim hastaneden çıkmasını diliyorum. Daha sonra da bu provakatöre hem dava açılacak hem de ona dava açmayan savcı için soruşturma talep edilecek. Hakkımızı arayamayacak kadar aciz veya hukuk tanımaz değiliz.”

HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın kardeşi Süleyman Demirtaş, “Jahrein” kullanıcı adıyla bilinen sosyal medya fenomeni Ahmet Sonuç hakkında dava açacaklarını duyurdu.

Ahmet Sonuç, Twitter hesabından Selahattin Demirtaş’ın annesinin rahatsızlanması nedeniyle Edirne Cezaevi’nden alınarak özel uçakla Diyarbakır’a götürülmesiyle ilgili bir haberi alıntılayarak “A.A.K.” diye yazmıştı.

Süleyman Demirtaş da Sonuç hakkında şu tweeti attı:

“Yoğun bakımda annem, önce iyileşip sağ salim hastaneden çıkmasını diliyorum. Daha sonra da bu provakatöre hem dava açılacak hem de ona dava açmayan savcı için soruşturma talep edilecek. Hakkımızı arayamayacak kadar aciz veya hukuk tanımaz değiliz”

- Advertisment -