Ana SayfaHaberlerDepremde yıkılan Adıyaman’ın milletvekiline görev: AK Parti’nin Avrupa’daki seçim çalışmalarını yönetecek

Depremde yıkılan Adıyaman’ın milletvekiline görev: AK Parti’nin Avrupa’daki seçim çalışmalarını yönetecek

Depremde yıkılan ve 5 bine yakın insanın hayatını kaybettiği Adıyaman’ın AK Partili milletvekili Muhammed Fatih Toprak, AK Parti’nin Yurtdışı Seçim Koordinasyon Merkezi başkanı oldu. Toprak, medya ve tanıtımdan sorumlu başkan yardımcılığına da depremin beşinci günü deprem bölgesinde çektiği videoda yardım ve çadır eksikliğinden şikâyet edenlere “tasmalı itler” diyen Tuğrul Selmanoğlu’nu getirdi.

Depremden ağır bir şekilde etkilenen, 5 bine yakın insanın hayatını kaybettiği Adıyaman’ın AK Partili milletvekili Muhammed Fatih Toprak, seçim döneminde AK Parti Yurtdışı Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı olarak görev yapacak.

Depremin ardından devletin yardım konusunda yetersiz kaldığını söyleyenlere ağır hakaretler eden Tuğrul Selmanoğlu da Toprak’ın başkanı olduğu AK Parti Yurtdışı Seçim Koordinasyon Merkezi’nde Başkan Yardımcısı olarak çalışacak.

“Ak Parti YSKM Başkanımız Sayın @toprak_av beni Yurtdışı Seçim Koordinasyon Merkezi Başkan yardımcılığına ve Tanıtım ve Medya Birim Başkanlığına uygun gördü. Dünya üzerinde vatandaşlarımızın yaşadığı her bölgede var olacağız Allahın izni ile… Dua bekleriz…”

Muhammed Fatih Toprak kimdir?

Adıyamanlı Fatih Toprak, Hamburg Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. 2010’da AK Parti Çankaya İlçe Başkanlığı’nda aktif siyasete başladı. Yurtdışında ‪7 Haziran ve ‪1 Kasım Seçimlerinde Köln’de kurulan Seçim Koordinasyon Merkezinde Hukuk ve Eğitim sorumluluğunu üstlendi. 
2016 Eylül ayında AK Parti Brüksel Temsilciliği Başkan Yardımcısı olarak atandı. 2018 seçimlerinde Adıyaman milletvekili olarak seçildi.

- Advertisment -