Ana SayfaHaberlerDEVA il başkanına saldıran MHP ilçe başkanı, MHP genel başkan yardımcısından hayır...

DEVA il başkanına saldıran MHP ilçe başkanı, MHP genel başkan yardımcısından hayır duası aldı

DEVA Partisi Karaman il başkanı ve beraberindeki bir gazeteciyi sopalarla darbeden 8-10 kişilik grubun başındaki MHP Karaman Merkez İlçe Başkanı Muhammet Mustafa Güzel, gözaltına alınıp serbest brakıldığı saldırıdan dört gün sonra MHP Genel Merkezini ziyaret etti, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ile poz verdi: “Kıymetli büyüğümüz Teşkilat Başkanımızın hayır dualarını aldık.”

12 Ağustos saat 00.15 sularında DEVA Partisi Karaman İl Başkanı Burak Demirer ve gazeteci Hüseyin Ölger, bir grup MHP’li  tarafından sopalarla darp edilmişti.

DEVA Partisi lideri Ali Babacan ve diğer partililer, saldırıya yoğun tepki gösterdi.

Saldırıya ilişkin Sözcü’ye açıklama yapan DEVA Partisi Karaman İl Başkanı Burak Demirer, olayın arkasında MHP’li Kazım Karabekir Belediyesi’nde yaşanan imar usulsüzlüğünü gündeme getirmelerinin olduğunu ifade etti.

Ertesi gün gözaltına alınan ve ardından serbest bırakılan Mustafa Gözel ise konuya ilişkin herhangi bir açıklama yapmamış ve çeşitli etkinliklere katılmaya devam etmişti.



Aradan geçen 4 günün ardından MHP Karaman Merkez İlçe Başkanı Muhammet Mustafa Gözel, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ve MHP Karaman İl Başkanı Mahmut Ünüvar ile MHP Genel Merkezinden bir fotoğraf paylaştı.

“Teşkilat Başkanımızın hayır dualarını aldık…”

Göner’in MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ile paylaştığı fotoğrafın açıklamasında “Kıymetli büyüğümüz Teşkilat Başkanımızın hayır dualarını aldık…” ifadelerini kullanması dikkat çekti.

Mehmet Emin Ekmen: Saldırının parti politikası olduğunun, gözaltı dahi olmaması saldırının devlet politikası olduğunun resmidir.

Paylaşıma tepki gösteren DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, Gözel’in MHP Karaman İl Başkanı ile MHP Genel Merkezinde ağırlanmasından dolayı saldırının MHP’nin parti politikası olduğunun, saldırının ardından herhangi bir gözaltı olmayışının da saldırının bir devlet politikası olduğunun göstergesi olduğunu ifade etti.

https://twitter.com/emin_ekmen/status/1559536303229763584?s=20&t=6LTl-c4cxSLPGpnZmxj5uw

Mustafa Yeneroğlu: MHP adına gurur tablosu değil, utanç vesilesi olmalıydı. Yazıklar olsun!

DEVA Partisi genel başkan yardımcısı ve İstanbul milletvekili Mustafa Yeneroğlu da ziyaret ve fotoğrafa “Demokrasilerde siyaset ve şiddet iç içe olamaz! Bir merkez ilçe başkanının siyasi rakiplerine şiddet uygulayıp suç işlemesi MHP adına da gurur tablosu değil, utanç vesilesi olmalıydı. Yazıklar olsun!” sözleriyle tepki gösterdi.https://twitter.com/myeneroglu/status/1559537017821724672?s=20&t=-4hCCOKYdx47Hg8D07vkQw

- Advertisment -