Ana SayfaHaberlerDEVA Partisi iftarında Babacan ile biraraya gelen İmamoğlu: “Kılıçdaroğlu’nun selamını getirdim”

DEVA Partisi iftarında Babacan ile biraraya gelen İmamoğlu: “Kılıçdaroğlu’nun selamını getirdim”

DEVA Partisi’nin İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftarda konuşan İmamoğlu: “İnanıyorum ve biliyorum ki altı siyasi partinin birlikteliği önümüze çok kıymetli bir sayfa açacak.” İftarda konuşan Babacan: Muhafazakâr demokrat arkadaşlarıma seslenmek istiyorum. Sosyal demokrat arkadaşlarıma seslenmek istiyorum. Liberal demokrat arkadaşlarıma seslenmek istiyorum. Milliyetçi demokrat arkadaşlarıma seslenmek istiyorum. Tüm demokrat arkadaşlarıma buradan sesleniyorum. Gelin DEVA Partisi’nde birleşelim.”

DEVA Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlediği iftara katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yaptığı konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamını getirdiğini söyledi.

İmamoğlu şunları söyledi:

“Kendisini aradığımda ve iftara katılacağımı söylediğimde çok kıymetli sayın Ali Babacan’a ve onun nezdinde tüm DEVA Partililere selamımı ilet diyen Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun sizlere selamını iletiyorum.

İnanıyorum ve biliyorum ki Türkiye’de her şey çok güzel olacak. İnanıyorum ve biliyorum ki altı siyasi partinin birlikteliği önümüze çok kıymetli bir sayfa açacak.”

“Türkiye’nin tüm demokratları DEVA Partisi’nde birleşelim”

DEVA Partisi lideri Babacan konuşmasında, “Türkiye’nin tüm demokratlarına sesleniyorum” diyerek DEVA Partisi’nde birleşme çağrısı yaptı.

Babacan şöyle konuştu:

“Türkiye’nin tüm demokratlarına seslenmek istiyorum. Muhafazakâr demokrat arkadaşlarıma seslenmek istiyorum. Sosyal demokrat arkadaşlarıma seslenmek istiyorum. Liberal demokrat arkadaşlarıma seslenmek istiyorum. Milliyetçi demokrat arkadaşlarıma seslenmek istiyorum.

Tüm demokrat arkadaşlarıma buradan sesleniyorum. Gelin DEVA Partisi’nde birleşelim. Gelin tam demokrasinin bayrağını hep beraber göndere çekelim.”

- Advertisment -