Ana SayfaVİDEO HABERDilan Polat’ın filmi çekilecekmiş. Avukatı: “Şubat’tan sonra…”

Dilan Polat’ın filmi çekilecekmiş. Avukatı: “Şubat’tan sonra…”

Dilan Polat’ın avukatı Hüseyin Kaya, tutuklanması öncesinde Polat’ın filminin çekilmesi için anlaşma yapıldığını söyledi: “Dilan’ın filmi çekilecekmiş, içeri düştü. Film daha iyi olur, içeri düşen bir kadının hikayesi. Şubat’tan sonra başlayacakmış.”

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan Dilan-Engin Polat çiftinin avukatı Hüseyin Kaya, gazeteciler Yıldıray Oğur ve Elif Çakır’ın Karar TV’deki Bi Karar Ver programına konuk oldu.

Kaya, programda soruşturmada başlamadan önce, Dilan Polat’ın hayatını anlatan bir film projesi için anlaşma yapıldığını ve Şubat ayında çekimlerine başlanmasının planlandığını söyledi.

Daha önce, cezaevinde görüştüğü Dilan Polat’ın kendisinin elini öptüğü ve “Elini silmeden Engin’e git, o da elini öpsün” dediğini anlatan Kaya, yapımcıların bu olayı da film sahnesi yapmayı düşündüklerini söyledi.

Kaya geçen hafta, Dilan Polat ile cezaevinde görüşmesi sonrası yaşananları şöyle anlatmıştı:

”Ver elini öpeyim dedi, iyi dedim. Ben pek elimi öptürmeyi sevmem. Sonra birden cin gibi ne dedi biliyor musunuz? Elini silmeden abi, Engin’e gideceksin o elini Engin de öpsün. Bu elim iki kişinin aşkına objelik yaptı, nesne olmaktan çıktı. Engin’ e götürdüm, öptü.”

- Advertisment -