Ana SayfaHaberler"Manifesto'yu da Kapital'i de okumamış salaklar. İmtihan edebilirim"

“Manifesto’yu da Kapital’i de okumamış salaklar. İmtihan edebilirim”

TBMM'de partisinin grup toplantısında konuşan İYİ Parti lideri Meral Akşener: "Artık kendi kendini tüketen, bir cadı kazanına dönüşen AK Parti bünyesinde dün Mehmet Şimşek’i, bugün Ali Yerlikaya’yı hedef alanlar acaba yarın kime odaklanacak? Sıradaki şanslı yarışmacı acaba kim olacak? Yoksa Dışişleri Bakanı Sayın Hakan Fidan mı?", "Kendini solcu diye eden pek çok gazetecimsi, zamanında gücün elini öpmüştür, güç onu kenara attıktan sonra solculuğunu keşfetmiştir. Manifesto'yu da Kapital'i de okumamış salaklar. İmtihan edebilirim."

Akşener’in konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

“Ali Yerlikaya’yı tebrik ediyorum. Başarılı operasyonlar sayın bakanın kararlı duruşu olduğunu gösteriyor. Artık kendi kendini tüketen, bir cadı kazanına dönüşen AK Parti bünyesinde dün Sayın Mehmet Şimşek’i, bugün Sayın Ali Yerlikaya’yı hedef alanlar; acaba yarın kime odaklanacak? Sıradaki şanslı yarışmacı, acaba kim olacak? Yoksa Dışişleri Bakanı Sayın Hakan Fidan mı? Bakcez, görcez…”

“Herkesin, kendi iktidar sahasında, halinden gayet de memnun olduğu, statüko siyasetini reddediyoruz. Ceketlerin, kola kutularının, millete seçenek olarak sunulduğu, dayatma siyasetini reddediyoruz. Her türlü öfkeyi, kini, kutuplaşmayı besleyen, popülist siyaseti reddediyoruz.”

“Toplum vicdanının yaralarını, merhem elindeyken, kaşıyıp kanatmayı seçen, çıkarcı siyaseti reddediyoruz. Her daim siyaset esnafının kazanıp, milletin kaybettiği, basiretsiz siyaseti, reddediyoruz. Ez cümle milletten değil, pazarlıktan medet uman, ittifak siyasetini reddediyoruz.”

“Zengin güçlü bir ülke nasıl inşa edilirmiş göstermeye geliyoruz. En iyi bildiğimiz şeyi yapmaya devam edeceğiz. Sokak sokak kapı kapı gezip milletimizin ayağına gideceğiz. Kayıkçı kavgalarını suni gündemleri değil milletin gerçek gündemini konuşacağız. 7 yıl evveli hatırlayın nasıl bir sessizlik vardı, bugün de milletin sesini yine tek başımıza duyuracağız. Nasıl baskıları tek başımıza göğüslediysek tek başımıza olacağız. Önümüzdeki seçimlerde 81 ilde kendi adaylarımızla aziz milletimizin huzuruna çıkacağız.”

“Kendini solcu diye eden pek çok gazetecimsi, zamanında gücün elini öpmüştür, güç onu kenara attıktan sonra solculuğunu keşfetmiştir. Manifesto’yu da Kapital’i de okumamış salaklar. İmtihan edebilirim.”

- Advertisment -