Anasayfa / Dünya / Cumhurbaşkanı Erdoğan Trump’la görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trump’la görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya'da düzenlenen G20 Liderler Zirvesi'nde ABD Başkanı Trump ile ikili görüşme gerçekleştirdi. Görüşme 20 dakika sürdü.

 

G20 Zirvesi'nin düzenlendiği Almanya'da sürpriz bir görüşme gerçekleşti.

 

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump arasında 20 dakika süren bir görüşme oldu. Görüşme saat 15.30-15.50 arasında gerçekleşti.

 

Görüşmede iki liderin özellikle Suriye ile ilgili değerlendirme yaptığı belirtiliyor.

 

Zirvenin ilk gününde, "Küresel Büyüme ve Ticaret" temalı birinci çalışma oturumuna katılan Erdoğan, burada da ABD Başkanı Trump ile bir süre görüşmüştü. Görüşmede, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu da hazır bulunmuştu.

Yazıyı beğendiysen, patronumuz olur musun?

Evet, çok ciddi bir teklif bu. Patronumuz yok. Sahibimiz kar amacı gütmeyen bir dernek. Bizi okuyorsan, memnunsan ve devam etmesini istiyorsan, artık boş olan patron koltuğuna geçmen lazım.

Serbestiyet; Türkiye'nin gri alanı. Siyah ve beyazlar içinde bu gri alanı korumalıyız. Herkese bir gün gri alanlar lazım olur.

Bu Sayfayı Paylaşın