Reuters Haber Ajansı’nın geçtiği habere göre Amerikalı Askeri Sözcü, o bölgede devriye gezen koalisyon güçlerine Suriyeli muhaliflerin birkaç kez ateş açtığını belirtti. Açılan ateşe karşılık verildiği daha sonra koalisyon güçlerinin güvenli bir bölgeye sevk edildiği belirtildi.
Albay Dillon, "Bu güçler Amerikan askerlerine ateş açtıklarının farkındaydılar. Bir süredir o bölgede faaliyetler yürütüyoruz ve bunu herkes biliyor" dedi.
Amerikan medyasına göre olay geçen hafta yaşandı ve her iki tarafdan da ölen ya da yaralanan olmadı. Amerikalı askeri yetkililer, bu olaya Türk askerinin dahil olmadığının altını çizdi.
Yazıyı beğendiysen, patronumuz olur musun?
Evet, çok ciddi bir teklif bu. Patronumuz yok. Sahibimiz kar amacı gütmeyen bir dernek. Bizi okuyorsan, memnunsan ve devam etmesini istiyorsan, artık boş olan patron koltuğuna geçmen lazım.
Serbestiyet; Türkiye'nin gri alanı. Siyah ve beyazlar içinde bu gri alanı korumalıyız. Herkese bir gün gri alanlar lazım olur.