Anasayfa / Dünya / Somali’de otele saldırı: 15 ölü, 25 yaralı

Somali’de otele saldırı: 15 ölü, 25 yaralı

Somali'nin başkenti Mogadişu'da bir otele düzenlenen bombalı araçlı saldırıda en az 15 kişi hayatını kaybederken, 25 kişi de yaralandı. Saldırıyı Eş Şebab örgütü üstlendi.

 

Mogadişu'daki Naso-Hablod Oteli'ne El Şebab militanlarınca önce otelin girişinde intihar saldırısı düzenlendi, ardından da bir grup silahlı saldırgan otele baskın yaptı.

 

Saldırganlar, oteldeki bazı müşterileri rehin aldı. Güvenlik güçleri rehineleri kurtarmak için operasyon başlattı. Tüm saldırganların etkisiz hale getirildiği operasyonun sonlandığı açıklandı.

 

Saldırıda 15 kişi hayatını kaybederken, 25 kişi de yaralandı.

Yazıyı beğendiysen, patronumuz olur musun?

Evet, çok ciddi bir teklif bu. Patronumuz yok. Sahibimiz kar amacı gütmeyen bir dernek. Bizi okuyorsan, memnunsan ve devam etmesini istiyorsan, artık boş olan patron koltuğuna geçmen lazım.

Serbestiyet; Türkiye'nin gri alanı. Siyah ve beyazlar içinde bu gri alanı korumalıyız. Herkese bir gün gri alanlar lazım olur.

Bu Sayfayı Paylaşın