Ana SayfaHaberlerDünyaTesla’sını evine süren Musk’a Zuckerberg’den yanıt: “Evde yokum, kapıma gelenlerle dövüşmüyorum”

Tesla’sını evine süren Musk’a Zuckerberg’den yanıt: “Evde yokum, kapıma gelenlerle dövüşmüyorum”

Musk, "Tesla FSD test sürüşü için bu gece Palo Alto'da, arabaya Zuck’ın evine gitmesini isteyeceğim. Aynı zamanda en son X canlı yayın videosunu da test edeceğim. Eğer şanslıysak ve Zuck gerçekten kapıyı açarsa, kavga başlar!" diye yazmıştı. Zuckerberg, sözcüsü ile cevap verdi: “Palo Alto'daki evinde değil. Mark bu sporu ciddiye alıyor ve rastgele evine gelen biriyle dövüşmüyor." Zuckerberg’in evinin bahçesinde bir dövüş ringi bulunuyor

Twitter’ın sahibi Elon Musk, Instagram ile Facebook’u bünyesinde bulunduran Meta’nın sahibi Mark Zuckerberg’e Pazartesi gecesi bir kere daha meydan okumuştu:

“Tesla FSD test sürüşü için bu gece Palo Alto’da, arabaya Mark Zuckerberg’in evine gitmesini isteyeceğim. Aynı zamanda en son X canlı yayın videosunu da test edeceğim, böylece maceramızı gerçek zamanlı olarak izleyebilirsiniz! Eğer şanslıysak ve Zuck gerçekten kapıyı açarsa, kavga başlar!”

Zuckerberg is ebu meydan okumaya sözcüsü aracılığıyla cevap verdi: “Palo Alto’daki evinde değil. Mark bu sporu ciddiye alıyor ve rastgele evine gelen biriyle dövüşmüyor.”

Cuma günü Musk, X’te yaklaşan kafes maçının “antik Roma’da” yapılacağını, İtalya başbakanı ile konuştuğunu ve “destansı bir yer üzerinde anlaştıklarını” söylemişti.

Zuckerberg bu iddiaları yalanlayarak Threads’e şöyle yazdı: “Eğer gerçek bir tarih üzerinde anlaşırsa, bunu benden duyacaksınız. O zamana kadar lütfen söylediği hiçbir şey üzerinde anlaşmaya varılmadığını varsayın.”

Musk, en son Zuckerberg’in Palo Alto’daki evinde bir “antrenman maçı” yapılmasını önermiş Zuckerberg de Musk’a kendi başına antrenman yapmasını söyleyerek teklifi reddetmişti.

Pazar günü Threads’te yaptığı bir paylaşımda Zuckerberg, Musk’ın kafes maçı konusunda “ciddi olmadığını” söylemiş, ciddileşirse” “bana nasıl ulaşacağını biliyor” diye yazmıştı.

Zuckerberg’in Palo Alto’daki evinin arka bahçesinde bir dövüş ringi bulunuyor. Zuckerberg’in eşi Priscilla Chan, eşinin arka bahçelerine inşa ettiği sekizgen ringden hoşnut olmadığını söylemişti.

- Advertisment -