Ana SayfaDış HaberElon Musk’ın gizli çocuğu ortaya çıktı: 3 eşinden 11 çocuğu oldu

Elon Musk’ın gizli çocuğu ortaya çıktı: 3 eşinden 11 çocuğu oldu

New York Times, Elon Musk’ın ünlü şarkıcı Grimes'dan Techno Mechanicus adında üçüncü bir çocuğunun olduğunu açıkladı. Techno Mechanicus, Elon Musk’ın üç farklı kadından on birinci çocuğu oldu.

New York Times, SpaceX, X, Tesla, Neuralink ve OpenAI gibi birçok şirketin kurucusu olan ve Forbes’a göre Eylül 2023 itibarıyla 249 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin insanı olan Elon Musk’ın iki gün sonra yayınlanacak olan biyografisiyle ilgili bir eleştiri yazısı yayımladı. Yazıda Elon Musk’ın ünlü şarkıcı Grimes’dan Techno Mechanicus adında üçüncü bir çocuğu olduğu açıklandı.

Kitapta yer alan bilgilere göre, doğumu saklanan üçüncü çocuğunun adı Techno Mechanicus. Musk’ın, eski sevgilisinden doğan çocuğuna “Tau” olarak seslendiği iddia edildi. Çocuğun ne zaman doğduğu ve cinsiyeti gibi detaylarsa henüz bilinmiyor. 

52 yaşındaki Musk ve 35 yaşındaki Grimes’in iki çocuğu daha var; takma adı “Y” olan 1 yaşındaki kızları Exa Dark Sideræl ve taşıyıcı anne yöntemiyle sahip oldukları 3 yaşındaki oğulları X Æ A-12.

11 çocuk babası

Techno Mechanicus ile birlikte Musk, 3 farklı kadından 11 kez çocuk sahibi oldu. Musk’ın dünyaya gelen ilk çocuğu 10 aylıkken kaybetmişti.

- Advertisment -