Ana SayfaHaberlerEnkaz altında kalan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz’dan haber alınamıyor

Enkaz altında kalan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz’dan haber alınamıyor

Gecekondu evinin mutfağından çektiği yemek videoları ile fenomen olan 19 yaşındaki Taha Duymaz, Hatay’da enkaz altında kaldı. Depremin üzerinden üç gün geçmesine rağmen Duymaz ve 4 akrabasından haber alınamıyor.

Hatay’da ailesiyle birlikte yaşayan 19 yaşındaki sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, depremde enkaz altında kaldı.

Tek katlı bir gecekonduda yaşayan ancak deprem sabahı halasının yaşadığı apartmanda olan Taha Duymaz’ın bedeninin halen enkaz altında olduğu söyleniyor. 

2003 doğumlu olan Duymaz’ın hayali aşçı olmaktı ve evinin mutfağında çektiği yemek yapma videoları YouTube’da Taha’yı fenomen yapmıştı.

Duymaz, bir ay önce Armağan Çağlayan’ın YouTube kanalına konuk olmuş ve şunları söylemişti:

“Evimiz kırık dökük bir evdi. Kışın soğuğu geçirirdi, sırılsıklam olurduk. Eski bir evdi, zaten 2 metrekarelik bir mutfağım vardı. İnsanların ‘Bir bardak su bile içmem’ dediği mutfağım.”

“Ben yıkılmasını istemiyordum aslında o evin çünkü ben o evde çok mutluydum. Kim ne derse desin, mutfağımı çok seviyordum. İyi kötü anılarımız var o evde ailecek.”

“O ev yıkılıp başka bir ev yapıldı. Sesimi duyurmama yardımcı oldular sosyal medyada ki zaten benim amacım çocukluğumdan beri aileme güzel bir hayat sunmaktı. Çok şükür bunu başardım. Tam başarmış sayılmam ama çok şükür bir yere de getirdim ailemi. Nerden nereye yani, evi yaptırdık çok şükür. Aç değiliz, açıkta değiliz.”

“Bir gün ölüp gideceğim en azından mutlu gideyim, belki de büyümeyeceğim 19,20,25 yaşında öleceğim..”

- Advertisment -