Ana SayfaHaberlerErdoğan Ağrı’da Kürt seçmene seslendi: “Şimdi yine birileri CHP ile bir olup,...

Erdoğan Ağrı’da Kürt seçmene seslendi: “Şimdi yine birileri CHP ile bir olup, sizlerin iradesine ipotek koymaya çalışıyor”

Erdoğan: "Şimdi birileri çıkmış millet iradesine sizin iradenize ipotek koymaya çalışıyor. Tek parti faşistleriyle gizli saklı ittifaklar kurarak bunu gerçekleştirmenin peşindeler. CHP'yi bile yedek tekerlek yapacak duruma getirdiler. Sırtını örgüte dayayan siyasi temsilciler İstanbul'da ve diğer başka yerlerde kirli pazarlıklarla kendi ikballerini kotarmanın peşindeler."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ağrı’da düzenlediği mitingde konuştu.

DEM Parti’nin CHP ile gizli ittifak kurduğunu öne süren Erdoğan bunu Kürt seçmenin iradesine ipotek koymak olarak tanımladı.

Erdoğan şunları söyledi:

“Şimdi birileri çıkmış millet iradesine sizin iradenize ipotek koymaya çalışıyor. Tek parti faşistleriyle gizli saklı ittifaklar kurarak bunu gerçekleştirmenin peşindeler. CHP’yi bile yedek tekerlek yapacak duruma getirdiler. Sırtını örgüte dayayan siyasi temsilciler İstanbul’da ve diğer başka yerlerde kirli pazarlıklarla kendi ikballerini kotarmanın peşindeler.”

“CHP’li belediye başkan adaylarının buram buram ayrımcılık kokan açıklamalarına seslerini çıkarmayanlar mı Ağrılı kardeşlerimizin geleceğini inşa edecek? Bunların ne Ağrı umurlarında, ne İstanbul umurlarında ne Diyarbakır umurlarında. Bunlar sadece ağa babalarını düşünüyor.”

“Biz eserlerimizle, hedeflerimizle sizin emrinizdeyiz. Başka Ağrı yok, başka Türkiye yok. Önümüze çıkan tüm imkanları en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. Her kesim gibi Ağrılı kardeşlerimizin de sorunları var. Ama bunlar sergilenmek istenen oyunların bahanesi olamaz.”

“Birbirleriyle kavga edip pazarlık yapmaktan ülkeyle ilgili herhangi bir meseleyi gündeme almaya fırsat bulamıyorlar. Şehirlerin en küçük meselelerine çözüm olamadılar. Bunların Ağrı’da bir eseri var mı?”

- Advertisment -