Ana SayfaHaberlerErdoğan: “Erken seçim yok. Noktalı virgül değil, nokta koyuyorum”

Erdoğan: “Erken seçim yok. Noktalı virgül değil, nokta koyuyorum”

"Defaatle söylememe rağmen bu da yatıyor kalkıyor erken seçimden bahsediyor. Erken seçim yok. Belirlenen tarih neyse o tarihte seçim yapılacaktır. Bay Kemal, noktalı virgül değil nokta koyuyorum."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM’deki grup toplantısında konuştu. Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Erken seçim yok, seçim belirlenen tarihte yapılacak”

“Aylardır erken seçim diyor. Cumhur İttifakı’ndan Devlet Bey Haziran 2023’te olacağını söylüyor, ben söylüyorum.

“Defaatle söylememe rağmen bu da yatıyor kalkıyor erken seçimden bahsediyor. Erken seçim yok. Belirlenen tarih neyse o tarihte erken seçim yapılacaktır.

“Bay Kemal noktalı virgül değil nokta koyuyorum. Bu ülkede hukukun ne olduğunu öğreneceksin.

“Bunlara gereken cevabı benim milletim en güzel şekilde verecek”

“Uyguladığımız ekonomi politikasını anlamıyor olabilirsiniz. Ama ülkenin hayrına bir gelişme yaşandığında bir kenara çekilme erdemini gösterin.

“Dün çıkmış birisi kur düşüyor dolar almanın tam zamanı, bu iş kaldığı yerden devam edecek diyor. Bunların beyni sulanmış. Bunlara gereken cevabı benim milletim en güzel şekilde verecek.

“Bu sözün tercümesi kurun yeniden ülkenin gerçekleriyle ilgisi olmayan seviyeye yükselmesini teşvik etmektir. Şu anda BDDK yargı yolunu açtı. Siz bu ülkenin değerleriyle oynayamazsınız.

“Merkez Bankası’nın başında da olsanız evinin kapısındaki ayakkabılarla oynayanlarla yürürsünüz. Size arka çıkanlarla yol kesmeye çalışmayın.”

- Advertisment -