Erdoğan, Esad konuşmaya başlayınca salonu terk etti

Riyad'daki İslam İşbirliği Teşkilatı ve Arap Ligi Olağanüstü Ortak Zirve Toplantısı'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan, Esad'ın konuşmaya başlamasıyla salondan ayrıldı.

Suudi Arabistan, Riyad’daki İslam İşbirliği Teşkilatı ve Arap Ligi Olağanüstü Ortak Zirve Toplantısı’na Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad’ın da katıldı. Erdoğan, Esad’ın konuşmaya başlamasıyla birlikte salondan ayrıldı. Erdoğan’ın salondan ayrılmasıyla Erdoğan’ın yerine bir Türkiyeli temsilci oturdu.

Zirve sonrası Erdoğan, Bakü’deki Birleşmiş Milletler (BM) İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 29. Taraflar Konferansı’na katılmak için özel uçağıyla Azerbaycan’a gitti.

Önceki İçerikİsrail’in yeni Dışişleri Bakanı: “Kürtler, İran ve Türkiye’nin zulmünün kurbanıdır, doğal müttefikimizdir”
Sonraki İçerikYasadışı bahis soruşturması: Ev hapsi verilen Mehmet Ali Erbil’in ifadesi ortaya çıktı