Ana SayfaHaberlerErdoğan, Netanyahu ve köpekler hakkında konuştu

Erdoğan, Netanyahu ve köpekler hakkında konuştu

Erdoğan: “Dünya bir hastanın, bir manyağın, bir psikopatın, Netanyahu denen kanla beslenen vampirin barbarlığını izliyor, hem de canlı yayında izliyor. Ey Amerika, bu kan senin eline de bulaşmıştır. Bu soykırımdan sen de en az İsrail kadar sorumlusun.” “Sahipsiz köpek sayısını yakala, kısırlaştır metoduyla çözmek istedik ama bu, çözüm olmadı.Bu sorunu köklü şekilde çözüme kavuşturmamız şart. Bu meseleyi çözmüş ülke örneklerini inceliyoruz.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu:

“Dünya bir manyağın barbarlığını canlı yayında izliyor.”

“Dünya bir hastanın, bir manyağın, bir psikopatın, Netanyahu denen kanla beslenen vampirin barbarlığını izliyor, hem de canlı yayında izliyor. Ey Amerika, bu kan senin eline de bulaşmıştır. Bu soykırımdan sen de en az İsrail kadar sorumlusun. Ey Avrupa’nın devlet ve hükümet başkanları. İsrail’in bu soykırımına, bu barbarlığına, bu vampirliğine siz de ortak oldunuz, çünkü sustunuz.”

“Sahipsiz köpek sorununu köklü şekilde çözüme kavuşturmamız şart”

“Sahipsiz köpek sayısını “yakala, kısırlaştır” metoduyla çözmek istedik ama bu, çözüm olmadı. Bu sorunu köklü şekilde çözüme kavuşturmamız şart. Bu meseleyi çözmüş ülke örneklerini inceliyoruz. Hayvanseverlerimizin barınaktaki köpekleri sahiplenmek suretiyle sorumluluk alacaklarına inanıyoruz. Bunu başarırsak sonraki adıma ihtiyaç kalmayacağını düşünüyoruz.”

- Advertisment -