Ana SayfaHaberlerErdoğan "Sayın Bahçeli'yle oldukça verimli bir görüşme gerçekleştirdik” dedi, İstanbul için yerel...

Erdoğan “Sayın Bahçeli’yle oldukça verimli bir görüşme gerçekleştirdik” dedi, İstanbul için yerel seçim startını verdi: “Milletimiz metro, metrobüs bekliyor ama gelmiyor”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin İl Başkanları Toplantısı’nda konuştu. Dün Beştepe’de Bahçeli ile yaptığı ikili görüşme için "Sayın Bahçeli'yle oldukça verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Milli irade düşmanlarına karşı 15 Temmuz gecesi meydanlarda kurulan ittifakımızı daha da güçlendirerek geleceğe taşıma azmindeyiz" diye konuştu. İstanbul yerel seçim kampanyasının startını verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin İl Başkanları Toplantısı’nda konuştu. Dün Beştepe’de Bahçeli ile yaptığı ikili görüşme için “Sayın Bahçeli’yle oldukça verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Milli irade düşmanlarına karşı 15 Temmuz gecesi meydanlarda kurulan ittifakımızı daha da güçlendirerek geleceğe taşıma azmindeyiz” diye konuştu. İstanbul yerel seçim kampanyasının startını verdi

Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkan satırlar şöyle:

“Gayemiz İstanbul ve Ankara başta olmak üzere 5 yıldır hizmetsizlik girdabında boğulan şehirlerimizi yeniden şehircilik anlayışla buluşturmaktır. Dünya’nın gözbebeği olan İstanbul, CHP zihniyetinin elinde geçmiş günlerini mumla arar hale geldi.”

“Bugün milletimiz metro, metrobüs, otobüs bekliyor, ama gelmiyor. Hadi geldi diyelim bakımsızlıktan yolda kalıyor. Bunların gündeminde emaneti taşıdıkları millete eser üretmek yok. Alışmışlar istismar ve korku siyasetine, tıpış tıpış bize oy vereceksiniz demeye şehirlere hizmet etmeye gerek duymuyorlar. “

“Ne hale düştük. Yani vatandaş neredeyse asfalt döküldü, çöpü toplandı, parkı yapıldı, yoldaki çukur kapatıldı diye kurban kesecek. Hatta kimi yerlerde oy verip seçtikleri belediye başkanlarının şehirlerine geldiğini duyunca 40 yıldır görmediği dostunu görmüş kadar seviniyor.”

“Ortaya bir eser koyamadıkları gibi, bizim başlattığımız, belli bir aşamaya getirdiğimiz projeleri bile devam ettiremediler. Eskiyen reklam panolarını yenilemekten başka bir icraatları yok. Aziz İstanbul, ne yazık ki CHP’li iş bilmezlerin yönetimi altında İstanbulluları yoran bir şehir haline dönüştü.”

“Muhalefet cenahı hizmet yarışında bizimle boy ölçüşemeyeceğini bildiği için yalana sarıldı. Bunlara hukuk önünde ağzının payını verir yerine oturturuz. İnsanımızı sınıflara bölmeye, bunların üzerinde astlık, üstlük ilişkisi kurmaya kalkanlar ancak tek parti döneminin faşist zihniyetidir.”

“Kazanmak, hem de ezici bir oranla kazanmak dışında bir seçeneğimizin olmadığı seçimlere hazırlanıyoruz. Milletimizi bu cenderen Mart ayının sonunda kurtaracağız.”

- Advertisment -