Ana SayfaHaberlerErdoğan, Sedat Peker'in iddialarını duymadı, duyanlara kızdı

Erdoğan, Sedat Peker’in iddialarını duymadı, duyanlara kızdı

“Dün CHP Genel Başkanı koltuğunda oturan zat çıkmış, lağım çukuru dediği birtakım iddiaları Meclis kürsüsünden söylüyor. Lağım çukuru diye ifade edilen iftiraların ve ortaya atanların peşinden gitmek, ancak kendini oraya layık görenlerin işidir.”

AK Parti’nin TBMM’de düzenlenen grup toplantısında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sedat Peker’in videolarını ima ederek muhalefete çattı, “Şimdi de suç örgütlerine bel bağladılar” dedi. Erdoğan şöyle devam etti:

“FETÖ’den PKK’ya organize suç örgütlerine kadar tüm yeminli millet düşmanlarının iftiralarını Meclis kürsüsüne taşımakta ısrar edenleri gördükçe üzülüyoruz. Onlarla kaybedecek vaktimiz yok, yapacak işimiz çok. AK Parti’nin kirli senaryolara çekilmesini asla kabul edemeyiz.

Kılıçdaroğlu’na ‘lağım çukuru’ yanıtı

“Dün CHP Genel Başkanı koltuğunda oturan zat çıkmış, lağım çukuru dediği birtakım iddiaları Meclis kürsüsünden söylüyor. Girdiği her seçimde ‘Şu kadar oy alamazsam bırakırım’ diyen, her seferinde arsızca koltuğunda oturmaya devam edenler önce aynanın karşısına geçip bunu kendilerine söylemelidir. Türkiye’de hiç kimsenin bu haysiyet fukaralarından onur ve haysiyet dersi almaya ihtiyacı yoktur. Bizim yaptığımız hizmetlerin şahidi, bizatihi milletimizin kendisidir. Lağım çukuru diye ifade edilen iftiraların ve ortaya atanların peşinden gitmek, ancak kendini oraya layık görenlerin işidir.”

AK Parti’yi kirli senaryoların içine yerleştirme gayretleri…

“Hal böyleyken AK Parti’yi kirli senaryoların içine yerleştirme gayretlerini kabul etmemiz mümkün değildir. Terör örgütleriyle de suç örgütleriyle de göğüs göğüse mücadele eden parti biziz. Kendi kirli geçmişlerini bizi karalayarak örtebileceklerini sananlar, ülkenin sosyal mecra üzerinden değil, demokratik mecralarla yönetildiğini 2023’te bir kez daha göreceklerdir.”

- Advertisment -