Ana SayfaHaberlerErdoğan’dan Akşener’e: “Rize'de çok ileriye gitmeden ders verdiler, bunlar iyi günler, daha...

Erdoğan’dan Akşener’e: “Rize’de çok ileriye gitmeden ders verdiler, bunlar iyi günler, daha neler olacak neler…”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Gelin hanım” dediği Meral Akşener'in Rize İkizdere ilçesinde yaptığı esnaf ziyaretinde yaşananları değerlendirdi: "Yine dua et ki gelin hanıma çok ileriye gitmeden ders verdiler. İkizdere yetmedi, Çayeli'ne gittin. Orada da gerekeni yaptılar. Daha neler olacak neler..."

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün (26 Mayıs) partisinin grup toplantısında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Rize’nin İkizdere ilçesinde gerçekleştirdiği ziyarette yaşananlarla ilgili açıklama yaptı.

Erdoğan konuşmasında bunlar daha iyi günler diyerek, “Terörle, çetelerle, suç örgütleriyle mücadelede elde edilen bu başarılar birilerini rahatsız etmiştir. Gelin hanım beni Netanyahu’nun yanına koyuyor, onun ardından memleketim Rize’ye gidiyor” diye şikâyette bulundu.

Erdoğan konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Gelin hanıma gayet güzel ders veriliyor”

“Gelin Hanım beni Netanyahu’nun yanına koyuyor ve memleketim Rize’ye gidiyor. Gelin hanıma Rize’de gayet güzel bir ders veriliyor. Nerede nasıl adım atılacağını çok iyi bilmek lazım, burası Rize. Sen Rize’ye kalkıp da Rize’nin uşağına bu şekilde hakaret edip, Netanyahu gibi bebek katilinin yanına koyma kalkarsan yapılacak olan budur. Yine dua et ki Gelin Hanıma çok ileri gitmeden bir ders verdiler. Bu da Rizeli’nin edebini adabını gösterir. İkizdere yetmedi, bir de Çayeli’ne gitti.

“Daha neler olacak neler”

“Orada zaten gerekeni yaptılar. Ondan sonra Trabzon’a gitmeye kalktın, Trabzon’da da hiç meydana çıkmadan hemen uçağa geçip Ankara’ya döndün. Bu daha bir. Daha neler olacak neler. Daha dur bakalım. Bunlar iyi günler.”

Kemal Kılıçdaroğlu açıklamalara tepki gösterdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın Meral Akşener ile ilgili sözlerine Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Erdoğan binlerce trolünden umudunu kaybetmiş olacak ki, kendi de trol gibi konuşmaya başlamış. Mafya ağzı ile ‘bunlar daha iyi günler’ demiş. Geç bunları kardeşim geç. Er meydanına gel, milletten korkulmaz. Sandığı getir sandığı!”

- Advertisment -