Ana SayfaHaberlerErdoğan’dan altılı masaya: “Yalan, ihtiras ve ihanet dolu bir pembe dizi”

Erdoğan’dan altılı masaya: “Yalan, ihtiras ve ihanet dolu bir pembe dizi”

Partisinin meclis grup toplantısında konuşan Erdoğan: “6 +1’li masanın tek derdi birbirlerine gol atmak, sosyal medyada birbirlerine ayar vermektir. Sadece geçtiğimiz hafta yaşanan tartışmalar bile zillette izzet aranamayacağını bir kez daha ispatlamıştır.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin meclis grup toplantısında muhalefetin altılı masasını gündemine alarak şunları söyledi:

“Coğrafyamız kan ağlarken, komşularımız savaşırken hemen yanı başımızda, çocuklar, kadınlar ölürken, tüm dünya son yarım asrın en büyük ekonomik kriziyle boğuşurken muhalefetin ve 6 +1’li masanın tek derdi birbirlerine gol atmak, sosyal medyada birbirlerine ayar vermektir. Sadece geçtiğimiz hafta yaşanan tartışmalar bile zillette izzet aranamayacağını bir kez daha ispatlamıştır.

“Özellikle milletimiz masayı kimin kurduğunu, kimin yönlendirdiğini, hangi kirli pazarlıkların döndüğünü gayet iyi biliyor.

“Ülkenin hayrına adım atamayacaklarını insanımız çok iyi görüyor. Vatandaşlarımız, 6’lı masanın her gün bir yenisi patlayan skandallarını, bol entrikalı, aldatmacalı, yalan, ihtiras ve ihanet dolu bir pembe dizi gibi kimi zaman gülerek ve utanarak takip ediyor.

“Sürekli kavga eden, sürekli kapris ve kumpas peşinde koşan 28 Şubat ittifakı Allah’ın izniyle 2023’ü bile göremeyeceklerdir.”

- Advertisment -