Ana SayfaHaberlerErdoğan’ın kitabı D&R mağazalarının vitrinlerini kapladı

Erdoğan’ın kitabı D&R mağazalarının vitrinlerini kapladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Turkuaz Yayınları tarafından basılan “Daha Adil Bir Dünya Mümkün” kitabı, Turkuaz Grubuna ait D&R mağazalarının tümünde vitrinleri doldurdu.

6 Eylül Pazartesi günü satışa çıkan kitap 216 sayfadan oluşuyor. Kapağında Erdoğan’ın fotoğrafı bulunan kitap 40 liradan satılıyor.

Kitap, yayımlandığı Turkuaz Kitabevi ile aynı çatıda bulunan D&R mağazalarının vitrinlerini doldurdu.

Capitol AVM D&R Mağazası.

Doğan Holding’in sahibi olduğu Doğan Müzik Kitap Mağazacılık Pazarlama A.Ş. (D&R), 2018 yılında Turkuaz TK Kitap ve Kırtasiye A.Ş.’ye 440 milyon lira karşılığında satılmıştı.

Meydan AVM D&R Mağazası.

Tve K Kitap Kırtasiye, başında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın damadı eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın ağabeyi Serhat Albayrak’ın bulunduğu Turkuaz Medya Grubu’nun perakende kuruluşu olarak, Haziran 2017’de kurulmuş ve kuruluşundan 10 ay sonra D&R’ı bünyesine katarak Türkiye’nin en büyük kitabevi olmuştu.

Buyaka AVM D&R Mağazası.

Türkiye’nin en eski ve en bilinen online kitap sipariş sitelerinden Kitapyurdu.com’da kitabın site üzerinden 3 günde ciltlisinden 256 adet, karton kapaklısından ise 646 adet satıldığı bilgisi yer alıyor.

- Advertisment -