Ana SayfaHaberlerErdoğan’ın suçladığı Kılıçdaroğlu sırası gelince aşı olmuştu

Erdoğan’ın suçladığı Kılıçdaroğlu sırası gelince aşı olmuştu

Erdoğan, Kılıçdaroğlu’na “Bu ne utanmazlıktır ne vurdumduymazlıktır? 'Sıram gelirse aşı olacağım' diyordun. Neden gidip aşı oldun" diye sordu. 72 yaşındaki Kılıçdaroğlu, sırası gelince aile hekimliğine giderek aşı olmuştu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da gerçekleştirilen AK Parti Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi’nde konuştu. Hedefinde CHP lideri Kılıçdaroğlu vardı.

Kılıçdaroğlu’nun Çin’den gelen 1 milyon doz ücretsiz aşının aracı firma tarafından Sağlık Bakanlığı’na 12 milyon dolara fatura edildiği yönündeki iddiasına tepki gösteren Erdoğan CHP liderine şöyle seslendi: “Ey ana muhalefet partisinin başındaki adamcağız. Sen ne zamandan beri şu anda devletin aşıları parayla sattığını söylüyorsun. Bu ne utanmazlıktır ne vurdumduymazlıktır? ‘Sıram gelirse aşı olacağım’ diyordun. Neden gidip aşı oldun?”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti MYK üyelerine aşıda öncelik tanındığı iddiaları üzerine, kendisine ayrıcalık tanınsa da bundan yararlanmayacağını ve sırası gelince aşı olacağını açıklamıştı.

72 yaşındaki Kılıçdaroğlu, 12 Şubat’ta sırası gelince eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte aile hekimine giderek aşı olmuştu.

- Advertisment -