Ana SayfaHaberlerEriksen’den teşekkür paylaşımı

Eriksen’den teşekkür paylaşımı

Danimarka – Finlandiya maçında fenalaşarak ölümden dönen yıldız futbolcu Christian Eriksen, hastaneden ilk fotoğrafını paylaştı. İyi olduğunu belirten Eriksen destekleri için tüm taraftarlara teşekkür etti.

Avrupa Şampiyonası’nda B Grubu’nda Danimarka ile Finlandiya arasında oynanan mücadelede ölümden dönen Christian Eriksen, tedavisinin devam ettiği hastaneden ilk fotoğrafını paylaştı ve kendisine destek olanlara mesaj gönderdi.

Kişisel sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Danimarkalı futbolcu, “Herkese merhaba. Tüm dünyadan gelen tatlı ve bir o kadar da inanılmaz mesajlarınız için hepinize teşekkür ediyorum. Hepsi benim ve ailem için çok anlamlı. Mevcut şartlar altında durumum iyi. Hastanede bir dizi kontrolden daha geçmem gerekiyor ancak kendimi iyi hissediyorum. Önümüzdeki maçlarda takım arkadaşlarımı destekleyeceğim. Tüm Danimarka için oynayın” ifadelerini kullandı.

İTALYAN BASININA KONUŞTU

Finlandiya maçında geçirdiği kalp krizinin ardından ilk röportajını İtalyan basınına veren Christian Eriksen, “Desteklerinizden ötürü hepinize teşekkür ediyorum. Kendimi daha iyi hissediyorum ve hiçbir şeyden vazgeçmedim. Tabii önce ne olduğunu anlamak istiyorum” mesajını vermişti.

- Advertisment -